Foto: instagram.com/laineymariebeauty
Būsim godīgi, ne visas dāmas var atzīt, ka dažādu bižu pīšana ir viņu aizraušanās un prasmes šajā jomā ir iespaidīgas. Ja arī praksē šad un tad sanācis uzpīt kādu parastu bizi, visbiežāk ar to nav līdzēts, lai atdarinātu kādu sarežģītu pinumu, ko sanācis aplūkot interneta dzīlēs un kas ir tik ļoti iepaticies. Bet ko darīt? Vai tāpēc atmest ar roku glītajiem matu sakārtojumiem? Nebūt ne!

Lai izskatītos neatvairāmi un saņemtu lērumu komplimentu, reizēm pietiek vien ar matu savirpināšanu. Šādām frizūrām ir vairākas priekšrocības: tās ir gan veikli izveidojamas, gan arī noderēs dažādos dzīves mirkļos – kā ikdienā, tā arī svētku reizēs.

Variācijas, kā matus savīt, ir dažādas. Dažkārt gana labi izskatīsies vien neliels savijums priekšpusē, matus saņemot stilīgi nevīžīgā copē, citkārt izskatīsies neatvairāmi, ja cirtas savirpināsi interesantā kārtojumā, pārējos matus atstājot vaļējus. Turklāt, ja izvēlēsies frizūru papildināt ar kādu aksesuāru, proti, glītu sprādzi, kādu puķi vai matu lenti, gala rezultāts būs vēl pievilcīgāks.

Šoreiz esam uzmeklējuši vairākas interesantas frizūras, ko var izveidot bez pīšanas – tātad pa spēkam būs ikvienai. Vai izmēģināsi kādu no šīm idejām?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!