Foto: Vida Press
Šoreiz savā pieredzē dalās Džoanna Čeka, kosmetoloģe ar 30 gadu stāžu, kuras klientes ir tādas Holivudas zvaigznes kā, piemēram, Keita Vinsleta, Šarlīze Terona un Uma Tūrmane. Džoanna izceļas ar godīgumu un spēju atklāti runāt ar klientiem par ādas kopšanas problēmām.

Džoanna portālam "Glamour" atklāja vairākus nodevīgus padomus, ko viņa iesaka arī savām zvaigžņotajām klientēm un to, kādas kļūdas Holivudas zvaigznes mēdz pieļaut skaistumkopšanā.

Regulāra sejas kopšana – laba izskata priekšnosacījums

Foto: Mavrix/Scanpix

Arī sejas ādas kopšana, tāpat kā treniņi sporta zālē vai kādi citi veselīgi ieradumi, prasa regularitāti. Ja neēdīsi 2 stundas pirms miega un izdzersi 1,5 litrus ūdens tikai reizi mēnesī, tad negaidi, ka sasniegsi kāroto rezultātu – svara zudumu. Tas pats sakāms arī par sejas kopšanu: rezultāts ir tieši proporcionāls ieguldījumam. Manas klientes jau zina, ka esmu ļoti stingra: ja viņas ieskrien pie manis reizi mēnesī, starp lidojumiem un filmēšanos, un prasa stundas laikā atrisināt visas problēmas, es paskaidroju, ka tas gluži vienkārši nav iespējams. Protams, pie kosmetologa nav jā iet katru otro dienu, bet par sejas ādu ir jārūpējas katru dienu bez izņēmuma.

Botokss – ne biežāk kā reizi 1,5 gados

Foto: Vida Press

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!