Foto: Shutterstock
Gluži tāpat kā viss modē, arī stila tendences mainās uz nebēdu. Kas jauns manikīra pasaulē? Lūk, pieci stila jaunieviesumi, ko ar steigu vērts izmēģināt!

Robotais kutikulu dizains. Lai gan šāds dizaina veids nav nekas jauns, tam piešķirtais svaigums ar roboto krāsojumu paceļ šo trendu pavisam jaunā gaismā, uzsver "Purewow" eksperti.

A photo posted by Madeline Poole (@mpnails) on Aug 14, 2016 at 2:13am PDT

Interesantie plankumi. Radošā dizaina būtība ļauj šo aktualitāti viegli izmēģināt mājās. Viss, kas nepieciešams, ir vien divas atšķirīgas krāsas un vēlme izpausties!

A photo posted by Van Court (@vancourtstudio) on Jul 21, 2016 at 7:52pm PDT

Uzlabotais franču manikīrs. Lai gan franču manikīrs ir nezūdošā klasika, modes eksperti atklāj arvien jaunus veidus, kā atsvaidzināt senās vērtības. Lūk, tikai mazliet krāsas, un ir dzimusi pavisam jauna aktualitāte, ko izmēģināt šosezon!

A photo posted by Olive & June (@oliveandjune) on Jul 10, 2016 at 6:36pm PDT

Ģeometriskās līnijas. Ikviena no mums būs ievērojusi, ka grafiskie dizaini, kuros izvietota līnija naga vidū, ir gana eleganti. Tomēr, papildinot to ar vēl vienu līniju citā krāsā, iegūstam atkal kaut ko jaunu.

A photo posted by Jin Soon Choi (@jinsoonchoi) on Aug 29, 2016 at 7:55am PDT

Kristāliskais šiks. Jāatzīst, ka kristāliskais šiks nupat uzņem neiedomājamus apgriezienus – tas atspoguļojas kā kāzu tortēs, tā grimā un tagad arī manikīrā. Mirdzoši kristāliņi abstraktajā krāsojumā izskatīsies vienreizēji.

A photo posted by taryn multack (@missladyfinger) on Jul 26, 2016 at 12:56pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!