Foto: Instagram
Lai arī pirms pašiem svētkiem vēl ir pāris dienu, iespējams, drīzumā paredzēts doties uz darba pasākumu, balli vai vienkārši svinīgu pasēdēšanu ģimenes vai draugu lokā. Nevar noliegt, ka mati ir sievietes galvas rota, tādēļ arī pie vienkāršāka apģērba eleganta frizūra panāk nepieciešamo efektu, lai kopskats būtu lielisks.

Lokas, pinumi un dažādi vienkārši, taču efektīvi vijumi piestāv saviesīgiem pasākumiem. Turklāt ar to intensitāti var variēt, proti, dažkārt gana labi izskatās, ja visi mati ir saņemti, bet dažkārt pietiek vien ar nelielu akcentu, piemēram, kādu mazu bizīti, atstājot pārējos matus grezni rotājoties vaļā. Ja visi mati netiek saņemti, var izvēlēties tos salokot. Te nu talkā vari ņemt šos padomus, kā matus salokot bez karsēšanas vai arī kā izveidot glītas cirtas ar matu taisnotāju.

Šoreiz izcēlām vairākas frizūras, kuru izveidošanu būtu vērts apdomāt. Turpinājumā piedāvātās frizūras ir dažādas sarežģītības un kādu labu ideju atradīs visu matu garumu īpašnieces – gan tās, kuras var dižoties ar gariem matiem, gan arī tās, kuras lepni nēsā īsāku galvas rotu.

A post shared by Tricia (@beauty_by_tricia) on Dec 18, 2017 at 6:23pm PST

A post shared by Sarah Whittaker (@sarahwhair) on Dec 18, 2017 at 5:22am PST

A post shared by Mimi (@fashiongalaxy98) on Dec 18, 2017 at 5:17am PST

A post shared by POPxo Wedding (@popxo.wedding) on Dec 13, 2017 at 1:09am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!