Foto: Shutterstock
Kad "rose gold" jeb rožaini zeltainais tonis nonāca apritē, šķita, ka to, gluži tāpat kā visas citas, ātri vien nomainīs kāda jauna tendence un šī krāsa būs jau vakardiena. Tomēr šo toni ļaudis iemīlēja un steidza ieviest visur, kas nostabilizēja tā aktualitāti, skaidro "Good housekeeping".

Rožaini zeltainais parādās it visur, tostarp arī matu modē. Rozīgais izskatās lieliski kā garu matu īpašniecēm, tā arī tām, kurām mati ir īsāki. Smalki salokoti, brīvās cirtās krītoši vai perfekti iztaisnoti – rožaini zeltainais atsvaidzina ikvienu no izvēlēm.

Tāpat arī vērts piebilst, ka rozīgā krāsa rotā ne vien gaišāku matu īpašnieces, bet arī, piemēram, brunetes, jo mati viegli laistās toņu sajaukumā. Lielu lomu spēlē arī krāsas intensitāte – matus iespējams nokrāsot pamanāmi rozīgā tonī vai arī izvēlēties vien maigas krāsas atblāzmas. Noteikti vērts uzsvērt šī matu krāsojuma praktiskumu, jo gana stilīgi izskatīsies gan tad, kad mati būs tikko nokrāsoti, gan vēlāk, kad krāsa būs jau nedaudz pamazgājusies. Vēl viens faktors, ko vērts ņemt vērā – matus papildināt ar šo toni no matu saknēm vai arī izvēlēties ombre stila krāsojumu, tonējot tikai matu galus. Jebkurā no šiem variantiem gala rezultāts ir satriecošs, tāpēc galvenais lēmums jāpieņem tev pašai.

Šoreiz esam izraudzījušies vairākus piemērus, kas katrs ar savu unikālo mirdzumu parāda, – rožaini zeltainais tonis kādu laiku nekur vēl nepazudīs un var radīt pirmās pavasara sajūtas arī tev.

A post shared by KRISTIN ESS HAIR (@kristin_ess) on Jan 19, 2018 at 12:36pm PST

A post shared by Nine Zero One (@ninezeroone) on Apr 8, 2016 at 6:28pm PDT

A post shared by Hairstylist (@jordandaceyhair) on Apr 12, 2016 at 7:19am PDT

A post shared by The Glam Room (@theglamrm) on Apr 6, 2016 at 9:08pm PDT

A post shared by AUDRIE STORME (@audriestorme) on Nov 20, 2016 at 8:38pm PST

A post shared by Sarah Coan (@coancolors) on Jan 30, 2018 at 8:44pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!