Foto: Shutterstock

Kā jau katru gadu un sezonu, lielie modes nami ir tie, kas nosaka nākamās sezonas tendences ne vien tikai apģērbā, bet arī meikapā! Kas tad ir tas, kas šogad būs populārs? Atbildi "Viņa" lasītājām sniedz meikapa māksliniece Monta Wolf.

Šogad, no "izmantojamiem" meikapa trendiem jeb tiem, ko varam iekļaut arī ikdienā, modē būs:

Iztušēts laineris! Tiek uzvilkta lainera līnija un tā tiek iztušēta. Tāds viegls dūmakainu acu efekts ar lainera līniju fonā. Diezgan alternatīvs meikaps tumšos un pelēkos toņos. Nevar nošaut greizi arī tie, kas nemāk novilkt taisnu līniju, jo tā tāpat tiek iztušēta gala rezultātā. Šis grims neprasa lielu precizitāti, tomēr nebūtu piemērots dziļi sēdinātu acu īpašniecēm!

Dūmakainās acis! Jau kārtējo rudens sezonu modē ir dūmakaino acu grima veids. Šogad tas ir īpaši tumšs un gotisks. Sāk šķist, ka šis meikapa trends ir nemirstīgs! Monta Wolf teic, ka šī varētu būt vienīgā grima tehnika, kura piestāv gandrīz jebkurai sievietei.

Moderni gotiskais grims! Tuša (vai mākslīgās skropstas) un tumšas lūpas. Šis grims ļoti labi izskatīsies sievietēm ar lielām un apjomīgām lūpām. Nav vēlams tumšas lūpas krāsot dāmām ar mazām lūpām, jo drūmā krāsa viņas vizuāli samazinās vēl vairāk. Turpretī apjomīgu lūpu īpašniecēm uz priekšu, nebaidies izcelties! Tumši sarkanā, tumši violetā krāsa būs pašā laikā.

Nude jeb miesaskrāsas meikaps! Joprojām aktuāls ir naturāls meikaps! Tas izceļ skaistu, mirdzošu, veselīgu sejas ādu ar vieglu persika krāsas pieskārienu, kā arī dabīgi sakoptām uzacīm!

Koši sarkanas lūpas un skropstu tuša! Lai gan aktuāls ir arī gotiskā tipa grims ar tumšām lūpām, joprojām rudenī kopā ar klasiskajiem, dūmakaini krāsotājiem plakstiņiem, atrodas arī 50. gadu Merilinas Monro sarkanās un sulīgās lūpas. Vienīgi acu laineri no 50. gadiem uz 2016. gada rudeni ir nomainījusi tikai acu tuša un kāda viegla pavisam ēna. Uzsvars tiek likts tikai uz perfektām sarkanām lūpām!

"Visām aktualitātēm šajā gadā ir kopīga skaista, dabīga, dzīvīga sejas āda un dabiskas, kuplas un koptas uzacis! Nebaidies izcelties, jo rudens ir tas laiks, kad tas ir iespējams," atgādina meikapa māksliniece Monta Wolf.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!