Foto: Shutterstock

Tā kā pavisam drīz daba plauks un piedāvās mums izbaudīt savus sensacionālos aromātus, vērts padomāt par kādu gaumīgu un jaunu aromātu arī sev. Lai atvieglotu sarežģīto procesu, kurā starp neskaitāmām smaržu pudelītēm veikalā jāatrod īstā, līdz galva jau sāk griezties plašajā izvēlē un aromātu bagātībā, kopā ar iepirkšanās palīgu Zave.lv, esmu izveidojusi aktuālu smaržu izlasi, kuras šobrīd var iegādāties arī ar atlaidēm.

"Aigner Début EDP" jeb zaļo augļu kokteilis smaržu pudelītē pārsteigs ar saviem citrusīgajiem akcentiem. Jutekliskums, maigums un vieglums – tie ir vārdi, kas raksturo šīs smaržas. Sākotnējā smaržu buķete izstaros zaļo ābolu, greipfrūtu un mandarīnu spēcīgo aromātu, taču pēc tam smaržā parādīsies arī apelsīnu, jasmīna, kā arī vaniļas un baltā muskusa smarža. Šīs smaržas noteikti patiks svaigu aromātu cienītājām.

Foto: Publicitātes attēli

"Calvin Klein Forbidden Euphoria EDP" savukārt izstaro saldu augļu un ziedu aromātu. Sākotnēji būs jūtams mandarīna, apelsīnu, aveņu un persiku ziedu jutekliskums, taču pēc tam uzplauks jasmīna, orhidejas un peonijas patīkamais sajaukums. Lietojot šīs smaržas, sievietes parasti visvairāk akcentē tieši aveņu saldo pieskārienu.

Foto: Publicitātes attēli

Arī "Escada Pink Graffiti EDT" pārsteidz ar savu saldo augļu aromātu. Greipfrūts, zemenes, avenes, piparmētra, kā arī maijpuķītes, vijolītes un peonija. To visu papildina vaniļas un muskusa aromāts. Sulīgais sajaukums padarīs dienas neaizmirstamas.

Foto: Publicitātes attēli

Iespējams, piemērots būs "Viktor & Rolf Flowerbomb EDT" spēcīgais aromātu sajaukums, kurš neliks palikt nepamanītai un nesajustai. Pačūlija, orhideja, kā arī tējas smaržas piejaukums rada neaizmirstamu aromātu un absolūtu pārliecību. Iesmaržojoties ar šīm smaržām, sajust varēs arī jasmīna, frēzijas, kā arī muskusa valdzinošo spēku.

Foto: Publicitātes attēli

"Diesel Loverdose Tattoo EDP" izceļas gan ar savu interesanto smaržu pudelītes noformējumu, gan ar sievišķīgo aromātu. Tas ietver krustnagliņu, upeņu lapu un mandarīnu aromātu, tāpat kā rožu, apelsīnu ziedu, jasmīna, kā arī vaniļas smaržu. Buķetes kompozīcija tiek raksturota ar pievilcīgumu un spēcīgu seksualitātes enerģētiku.

Foto: Publicitātes attēli

Upenes, vaniļa, apelsīni, rozes, aprikozes un greipfrūti kopā ar vēl daudziem vilinošiem aromātiem apvienoti "Cacharel Amor Amor EDT" smaržu pudelītē. Nevar noliegt, ka šis aromāts izstaro kaisli un jutekliskumu.

Foto: Publicitātes attēli

Kā gan iztikt bez "DKNY" smaržām šajā aromātu izlasē. Kā jau nosaukums "Pure DKNY A Drop Of Rose EDP" vēsta, tā pamatsmarža un esence vijas ap rožu lapu aromātu, taču neiztikt arī bez jāņogu, vaniļas un muskusa piesitiena.

Foto: Publicitātes attēli

Pavasara aromāts ir "Prada Candy L´eau EDT" . Saldā karamele saplūst ar ziedu, citrusa un muskusa smarža, liekot būt apburošai un izcelties uz pārējo fona.

Foto: Publicitātes attēli

"Jennifer Lopez Still EDP" ienesīs svaiguma sajūtu, akcentējot aromātu ar nelielu šķipsnu piparu. Tāpat sajust var arī tējas, jasmīna, ābolu un frēziju klātbūtni. Tā teikt, īsts sievišķības kalngals.

Foto: Publicitātes attēli

Šajā izlasē obligāti jāiekļauj arī "David Beckham Signature EDT". Šī austrumnieciskā ziedu kompozīcija pildīta ar kārdinājumu un eksotisku jutekliskumu. Anīss, zaļš ābols, orhidejas, pačūlija, muskuss un vaniļa vijās sensacionālajā smaržu sajaukumā.

Foto: Publicitātes attēli

Ja esi nolēmusi iegādāties kādu no šīm smaržām vai arī vēlies noskaidrot, vai arī tavu iemīļotāko aromātu iespējams iegādāties ar atlaidēm, vispirms ielūkojies Zave.lv. Pie reizes noskaidro arī vietu, kur ērtāk tās iegādāties savā īpašumā, un turpini sekot jaunumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!