Foto: Alexander Ivanov
Ceturtdien,11. augustā, sīvā konkurencē tika noskaidrota Latvijas skaistāko matu īpašniece, un šo titulu izpelnījās Tatjana Morozova. Konkursā "Mis Palette", ko rīkoja zināmais zīmols "Schwarzkopf", savā starpā sacentās 125 dalībnieces, un labākajai tika iespēja kļūt par matu krāsu zīmola "Palette" reklāmas seju Latvijā. Skaistāko matu īpašniece dalās savos padomos ar "Viņa" lasītājām.

Vaicāta, kāds ir viņas mirdzošo matu noslēpums, viņa atklāj: "Šos noslēpumus zina katra sieviete – pareizs uzturs un veselīgs dzīvesveids. Vēl es izmantoju eļļu matu galiem un izsmidzināmus līdzekļus matu mirdzumam. Ļoti noderīgi matiem ir B grupas vitamīni."

"Mūsdienu dzīves ritmā man nav pietiekami daudz laika, lai mati žūtu dabīgi. Diezgan bieži es izmantoju fēnu to žāvēšanai, dažkārt izmantoju arī taisnotāju. Mans padoms: obligāti atjauno savus matus ar barojošām maskām un mitrinošiem līdzekļiem," viņa stāsta. Tāpat skaistāko matu īpašniece atklāj, ka matus apgriežot reti - divas vai trīs reizes gadā, lai aplīdzinātu matu galus un piedotu formu matu sakārtojumam.

Foto: DELFI

"Lai netērētu no rīta laiku matu veidošanai, es ļoti rūpīgi tos iepriekšējā vakarā izķemmēju. Tas stimulē asinsriti un dara matus paklausīgus. Savukārt, ja es nepagūstu izmazgāt galvu, tad var izmantot sauso šampūnu vai sasiet matus nevērīgā astē vai mezglā."

Protams, arī laikapstākļi un matu sakārtojums sausina matus, un tie zaudē savu dzīvīgumu, Tatjana stāsta: "Mati var kļūt blāvi un bezkrāsaini, tāpēc es cenšos reizi nedēļā tajos paturēt masku."

Tāpat konkursā tika pamanīts viņas skaistais, rudais matu tonis, kas noteikti izcēlās uz pārējo konkursantu fona. "Savu matu krāsu es izvēlējos sen, es jūtos ļoti komfortabli ar rudo matu toni. Šogad es nedaudz pamainīju savu tēlu – friziere man nokrāsoja matus ombre stilā, nemainot pamatkrāsu. Manuprāt, šis eksperiments bija ļoti veiksmīgs!"

Tatjana citām dāmām iesaka: "Mīļās dāmas, ik pa laikam centieties palutināt savus matus! Lieciet lietā mazliet fantāzijas, un jūsu frizūra kļūs neparasta. Lai jūsu mati ir veseli un matu sakārtojums – apburošs!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!