Foto: Shutterstock
Arī skaistumkopšana šogad uz vietas nestāv, izvirzot arvien jaunas aktualitātes, kam sekot var šikākās dāmas. Lūk, "Purewow" skaistumkopšanas eksperti izvirzījuši septiņus trendus, kas kļūst arvien modīgāki!

Drosmīgas lūpukrāsas

Zināmu aktualitāti iemanto drosmīgu lūpukrāsu toņu izvēle. Būtiska nianse – lai lūpas neizskatītos pārāk uzbāzīgi, piešķir sārtumu arī vaigiem. Tomēr vispirms vērts iepazīties ar dažādiem knifiņiem lūpukrāsas noturībai.

Viegls sārtums

Neliels sārtums vaigos noteikti nenāks par ļaunu un ieviesīs kopskatā nedaudz dzīvīguma.

Dūmakaino acu grima uzlabojumi

A photo posted by Patrick Ta (@patrickta) on Nov 15, 2016 at 9:48pm PST

Šķiet, dūmakainās acis būs mūžam aktuālas, tomēr, iespējams, vērts padomāt par nelieliem uzlabojumiem. Domā ārpus ierastajiem pelēcīgajiem toņiem. Piemēram, zilā krāsa lieliski atjaunos jau ierasto tēlu.

Tumši sarkanais tonis

A photo posted by Patrick Ta (@patrickta) on Sep 16, 2016 at 7:15am PDT

Pieņem šo toni kā vienu no vadošajām krāsām savā skaistuma rutīnā! Acu ēnas, lūpukrāsas un nagu lakas – šī krāsa lieliski iederēsies, pošoties uz kādu vakara pasākumu.

Metālisks spīdums

Tiesa, metāliskie toņi cieņā jau ir kādu laiku, tomēr tagad arvien populārāki kļūst metāliskie toņi ar izteiktu spīdumu.

Franču bize + cope

A photo posted by Sarah Potempa (@sarahpotempa) on Jul 30, 2016 at 10:44am PDT

Pērn modes dīvas bija pavisam iemīļojušas mazās copītes, kuras izmēģināja dažādās variācijās. Starp visiem populārākajiem veidiem, kā tos izveidot, tieši šī variācija izpelnījusies patiku arī šogad.

Frizūras bez matu karsēšanas

A photo posted by Chad Wood (@chadwoodhair) on Nov 24, 2016 at 9:43am PST

Jau iepriekš vēstījām, ka dabīgi izžuvušie mati ir viens no trendiem, kas savas vienkāršības dēļ jāizmēģina katrai. Tomēr, ja gribi kādu greznāku frizūru, iespējams, noderēs šie padomi, kā iegūt fantastiskas lokas bez matu karsēšanas. Šeit vari iepazīties ar citām būtiskām aktualitātēm matu kopšanas pasaulē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!