Foto: Instagram
Runā, ka tie, kas reiz izmēģinājuši un uztaisījuši vismaz vienu tetovējumu, nespēj apstāties, un savu ķermeni agrāk vai vēlāk sapņo izdekorēt ar vēl kādiem mūžīgajiem tintes nospiedumiem. Ja nevēlies veidot lielus tetovējumus, iespējams, vērts padomāt par ko mazāku, bet vienlīdz efektīvu.

Viena no jaunākajām aktualitātēm skaistumkopšanā, kā raksta "Popsugar", ir nelieli tetovējumi uz pirkstiem. Ar tiem var klāt visu plaukstu vai izvēlēties atsvaidzināt tikai kādus konkrētus pirkstus. Runājot par tintes zīmējumiem, tie ir dažādi – cita izlīdzas vien ar pāris punktiem vai svītriņām, bet kāda izmēģina sarežģītāku rakstu burvību.

Ja vēlies šo aktualitāti izmēģināt, tomēr neesi pārliecināta par to, vai ar šādiem ornamentiem uz pirkstiem vēlēsies sadzīvot visu mūžu, vērts padomāt par alternatīvām – jo īpaši vasaras sezonā aktuāli ir arī hennu tetovējumi, kas ir ilgnoturīgi, tomēr pēc zināma laika izbalē un pazūd pavisam. Bet, ja vēlēšanās tikai pamēģināt šo jauno modi un, piemēram, iemūžināt fotogrāfijā, tad var talkā ņemt acu zīmuli vai laineri, lai izvilktu dažādos ornamentus, bet pēc tam tos notīrītu.

A post shared by Didier Lab (@didierlab) on Oct 3, 2016 at 1:43am PDT

A post shared by Roba da Donne (@robadadonne) on Jul 5, 2016 at 11:59pm PDT

A post shared by 💞 Liza 💞 (@ldnailsxo) on May 26, 2016 at 10:33am PDT

A post shared by Corina (@itscoriina) on Jan 16, 2016 at 6:55am PST

A post shared by ➖Vesna➖ (@vesnaenviolet) on Sep 29, 2015 at 6:12am PDT

A post shared by @the.mau.mau on Jun 10, 2015 at 3:28pm PDT

A post shared by Rebecca Bartlett (@ruhjub) on Jul 2, 2016 at 5:13am PDT

A post shared by Jess Dumitru (@jdumitru) on Nov 6, 2016 at 2:47am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!