Iedvesmojoties no nesen aizvadītājām modes nedēļām lielākajās pasaules metropolēs, latviešu blogeres "MalvinaMoney", Annika Petraškeviča, Emīlija Sama un "Artistry" skaistuma eksperts Andžejs Savickis iesaka šī rudens grima tendences. Šajā sezonā aktualitāte ir izteiksmīgas acis, metālisks spīdums un košas krāsas, kas iepriecinās pat drūmākajās rudens dienās.

Metālisks spīdums

View this post on Instagram

A post shared by BEAUTY IS BORING (@beautyisboring) on Mar 16, 2018 at 9:03pm PDT

Dodoties uz vakara pasākumu un izvēloties vilkt vienkāršu, melnu kleitu, akcentu var likt uz grimu – izmantot metāliska spīduma lūpu krāsu vai acu ēnas. "Ja iepriekšējā sezonā modē bija matēts grims, tad šogad to nomainījis metālisks spīdums – šī tendence ir aizgūta no vasaras festivāliem, kuru apmeklētāji nereti izmanto drosmīgu un košu grimu, lai izceltos citu vidū," stāsta skaistuma eksperts Andžejs Savickis.

Spilgtas krāsas acu grimā

View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian GLAM MASTERS (@mallory1712) on Apr 19, 2018 at 10:45am PDT

"Ne tikai ar matu krāsu, bet arī ar spilgtu acu grimu, es varu pretoties rudens un ziemas pelēkajam vilnim un uzlabot savu noskaņojumu, ugunīgi sarkanā krāsa sader ar manu matu krāsu," saka "Youtube" blogere "MalvinaMoney". Šogad modē ir intensīvas, izteiksmīgas krāsas, kas ir šīs sezonas hits, savukārt pagājušajā gadā dekoratīvajā kosmētikā dominēja kastaņu brūnganā nokrāsa un lietaino rudens dienu tumšie toņi.

Spēcīgi toņi lūpās un daudz skropstu tušas

View this post on Instagram

A post shared by BEAUTY IS BORING (@beautyisboring) on Jun 8, 2018 at 9:04pm PDT

Sešdesmito gadu šarms ir atgriezies ar biezām, uzkrītošām skropstām un izteiksmīgām lūpām. Skaistuma blogere Emīlija Sama saka: "Šobrīd šī ir pasaules tendence, kas mani pēc vasaras sezonas ir aizrāvusi, skropstu tušu uzklāju trīs kārtās un kombinēju ar intensīva toņa lūpu krāsu."

Veselīga un starojoša sejas āda

View this post on Instagram

A post shared by A L I X (@icovetthee) on Sep 13, 2018 at 11:14am PDT

Šobrīd smagnēju grimu aizstāj veselīga un starojoša sejas āda, kas modē būs vienmēr. To vari panākt, piemēram, izvēloties izgaismot vaigu kaulus, degunu, uzacis un vizuāli lūpām piešķirs apjomu. Tomēr ar šo meikapa līdzekli uzmanies – kas par daudz, tas par skādi. Vienkāršu, taču starojošu grimu izvēlās arī "Unika Annika Studio" īpašniece Annika Petraškeviča, kas uz vakara pasākumiem šo izskatu papildina ar tonētu lūpu balzamu.

Melnas, dūmakainas acis un nedaudz nevīžīgs skats

View this post on Instagram

A post shared by BEAUTY IS BORING (@beautyisboring) on Feb 28, 2018 at 9:11pm PST

Varētu šķist, ka tas ir rīta izskats pēc trakulīgi pavadītas nakts, taču, nē, šī ir viena no augstās modes tendencēm, kas savu vietu zem saules ir izkarojusi un nu jau ienākusi arī latviešu blogeru dzīvēs. "Šis ir stils, kurā es jūtos brīvi un varu izrādīt savu patieso būtību ar brīvi krītošu vīriešu t-kreklu un kedām," saka "MalvinaMoney".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!