Lasītājas jautājums: Vai Jūs iesakāt cīnīties pret celulītu ar krēmu palīdzību? Vai arī tas pēc tam tie tikai saasina celulīta paplašināšanos?

Atbild "Veselības centrs 4" ārsts dermatologs dr. Vita Priedīte:

Ar krēmu palīdzību pret celulītu ir iespējams cīnīties profilaktiski, bet ne ārstnieciski. Tas nozīmē to, ja Jūsu celulīts ir "izārstēts" (novērsts vizuālais "apelsīna miziņas" izskats), tad Jūs varat iegādāties atsevišķus (Jums individuāli nepieciešamus) kosmētiskos līdzekļus, lai uzturētu labos rezultātus un aizkavētu celulīta veidošanos. Savukārt, ja Jūsu celulīts nav ārstēts (ar procedūrām), tad diemžēl veikalos un aptiekās piedāvātie pretcelulīta līdzekļi Jums nepalīdzēs novērst celulīta radītās ādas izmaiņas.

Pirmkārt, ir nepieciešams diagnosticēt celulīta pakāpi, tauku un muskuļu masas attiecības, ūdens daudzumu organismā, un pēc diagnosticētās problēmas Jūs varēsiet iegādāties jums nepieciešamo pretcelulīta krēmu.

Lasītāju ievērībai: Ja nevari atrast atbildi uz savu jautājumu mūsu rakstu arhīvā, vēstuli skaistumkopšanas speciālistam sūti uz “Delfi sievietēm” redakcijas e-pasta adresi sieviete@delfi.lv. Raksti īsi, lietojot pareizu gramatiku un pieturzīmes. Redakcija patur tiesības rediģēt teksta garumu un pareizrakstību, kā arī saglabāt vēstules autora anonimitāti.

Mūsu eksperti ir skaistumkopšanas speciālisti no “Veselības centrs 4” un skaistuma klīnikas “4. Dimensija”.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!