Foto: Shutterstock
Ziemassvētku gaidās parasti izgreznojam māju, paklausāmies kādu skanīgu dziesmu un lielākai noskaņai uzvelkam svētku noskaņās veidotu džemperi. Bet kāpēc gan nepadomāt arī par kaut ko vairāk, piemēram, nagiem?

Jo īpaši tad, ja ikdienā nesanāk uzturēt svētku noskaņu, nagi var būt lielisks atgādinājums par to tuvošanos, jo, lai arī piesaista uzmanību un ir izcils papildinājums tēlam, kopskatā īpaši neizceļas.

Runājot par īpašiem Ziemassvētku nagu dizainiem, jāteic, ka iespēju ir daudz. Tās, kuras ikdienā diemžēl nevar būt pārāk radošas, izceļoties pat ar amizantiem veidojumiem, var dot iespēju svētku krāsu burvībai, proti, sarkani, tumši zaļi toņi, kas papildināti ar kādiem spīdumiem. Šajā gadījumā nevajadzētu aizmirst arī par kādiem neitrālākiem Ziemassvētku rakstiem.

Dāmām, kuras var izpausties un krist svētku neprātā, ir lērums ideju, ko izvērtēt un pieņemt par labām. Nagus var papildināt ar dažādām niansēm: Ziemassvētku vecīti, ziemeļbriežiem, eglītēm, rotājumu bumbām, sniegpārsliņām utt.

Izvēlies sev piemērotāko dizainu un radi svētkus pati!

A post shared by Nina Nails (@ninanailsg) on Dec 6, 2017 at 6:31am PST

A post shared by Fifi (@damselnails) on Dec 6, 2017 at 6:20am PST

A post shared by Judy Lynn (@judylynn_75) on Dec 6, 2017 at 6:16am PST

A post shared by Anna (@ultimate.coco) on Dec 6, 2017 at 5:48am PST

A post shared by Jennifer (@fabfatale) on Dec 1, 2014 at 5:10pm PST

A post shared by Jessi (@little.miss.jessi) on Nov 30, 2014 at 10:03am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!