Foto: Shutterstock
Lai arī cik bieži drēbju skapī tiktu ielikta kāda jauna jaciņa, džemperis vai kurpes, frāze "man nav ko vilkt" nepazūd no vārdu krājuma. Iedvesmojoties no "Glamour", aicinām ielūkoties arī savā drēbju skapī un pārbaudīt, vai tajā atrodamas 10 turpmākajās rindās minētās lietas, kurām noteikti vajadzētu būt katras sievietes garderobē.

Liela daļa sieviešu piekritīs, ka, neskatoties uz to, ka skapī stāv piecas blūzes vai četri džinsi, grūti apslāpēt vēlmi iegādāties vēl kādu. Tas saistāms ar cilvēka dabu, ka teju visas lietas un apģērbi ar laiku apnīk. Lai no tā izvairītos, nepieciešams skapī turēt universālas lietas, kuras iespējams savā starpā sakombinēt, radot jaunus un vēl neredzētus vizuālos tēlus.

Sniegbalts t-krekls. Šī ir absolūta klasika, viens no universālākajiem apģērba gabaliem, kāds maz kādreiz ir ražots. Sniegbalts t-krekls lieliski izskatīties ar džinsa biksēm, sporta apģērbu vai stilīgiem svārciņiem. Šajā rakstā apskati dažādus svārku veidus, kuriem arī vajadzētu būt katras sievietes skapī.

Laiviņas/baleta čībiņas. Sauc tās kā gribi, bet šie vienkāršie apavi veikalu plauktos pieejami visās varavīksnes krāsās un simtiem dažādos dizainos, piemēram, ar bantītēm, spiciem purngaliem, košiem zīmējumiem u.c. To lielākais pluss – tās ir ne tikai glītas, bet arī ērtas, tāpēc var tikt vilktas, dodoties uz ballīti, gan arī ikdienas gaitās.

Eleganta žakete. Kvalitatīva auduma un laba piegriezuma žakete sievieti var izglābt brīžos, kad pēc pāris minūtēm jau klāt būs taksis, bet mugurā ģērbjamais vēl nav pat sagatavots. Protams, žaketi ierasts vilkt uz darbu vai kādu biznesa tikšanos, taču tā ir lielisks aizstājējs smagajām jakām arī citos dzīves notikumos, kad ārā nav ļoti auksts.

Foto: Shutterstock

Stilīgas kedas. Lai gan kādām varētu šķist, ka kedas nav pats sievišķīgākais apavu veids, tās tomēr ir ļoti tīkams variants reizēs, kad ilgstoši jāstaigā kājām. Liela daļa no tām neapšaubāmi ir sportiska tipa, taču iespējams atrast arī citādākus veidus, ko varēs pievilkt arī pie kleitām un svārkiem.

Strīpains krekls. Strīpas kā apdruka ir vasaras sezonas vēstnesis, taču tas nenozīmē, ka tās nevarētu valkāt cauru gadu. Strīpains krekls, kuru vari kombinēt ar garajiem vai īsajiem svārkiem, auduma vai džinsa biksēm būs ļoti universāls apģērba gabals, kuram vēlams veikalā nepaiet garām.

Kurpes uz vidēji augsta papēža. Klasiska fasona kurpes uz vidēji augsta papēža derēs gan darbam, gan ballītēm, gan svinīgām vakariņām un pat svinīgiem pasākumiem.

Klasiskas auduma bikses. Šis apģērba gabals lieliski noderēs, gan dodoties ģimenes brokastīs svētdienas rītā, gan arī uz dzimšanas dienas svinībām pie priekšnieka. To izvēles pamatā ir izvērtēt, lai tās der tavam augumam un tu tajās jūties brīvi. Variāciju ar klasiskām biksēm ir bezgala daudz!

Ādas cimdi. Klasiski, īsi, gari – ādas cimdi savu vietu modes pasaulē ir noturējuši dekādēm ilgi.

Foto: Shutterstock

Universāla blūze. Blūzes ar apkakalīti šiki izskatīties gan ar dažādiem svārkiem, gan arī kleitām, un būs ģērbjamas uz dažādiem pasākumiem. Tāpat tā spēj piedot ārējam izskatam jaunas dimensijas, piemēram, pavelkot blūzi zem džempera vai stilam atbilstošas kleitas.

Mazā, melnā kokteiļkleita. Šis apģērba gabals šķietami ir ārkārtīgi vienkāršs, taču ļoti labs, lai ar to varētu kombinēt dažādus aksesuārus. Ja šķiet, ka vispār nav ko vilkt, šī kleita tevi izglābs teju visās situācijās – pievilksi klāt citu žaketi vai jaciņu, un bez bēdām varēsi soļot pretī piedzīvojumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!