Foto: Vida Press

Līdzīgi kā tas bija ar princesi Diānu un vēl joprojām turpinās arī ar Keitu Midltoni, arī jaunā britu karaļnama daiļaviņa jeb prinča Harija līgava Megana Mārkla kļuvusi par īstu modes ikonu.

Varbūt ne viss, kam pieskaras Megana, pārvēršas zeltā, bet viss, ko viņa uzģērbj, pavisam noteikti žigli tiek pārdots internetā. Oficiāli paziņojot par savu saderināšanos, Megana bija ieģērbusies eleganti baltā mētelī. Kā raksta "Purewow", šis ir zīmola "Line The Label" dizains, ko Megana ļoti iecienījusi.

Pēc svarīgā paziņojuma par gaidāmajām kāzām zīmols šo apģērba gabalu oficiāli pārdēvējis par "Meghan", slavinot daiļo aktrisi un topošo līgavu. Mētelis maksā 750 dolārus jeb aptuveni 635 eiro, tomēr tas nav mazinājis interesentu vēlmi pēc šikās garderobes detaļas, sākotnēji pat pārslogojot zīmola mājaslapu.

Pavisam drīz pēc paziņojuma sekoja arī pāra pirmā oficiālā vizīte uz Notingemu, lai ar savu klātbūtni pagodinātu Pasaules AIDS dienai veltītu labdarības pasākumu. Arī šoreiz Meganai izdevās iemantot savu fanu sirdis, izvēloties pie apģērba pieskaņot rokassomiņu, ko interesenti varētu veikli sameklēt interneta dzīlēs.

Šī somiņa bija meklējama zīmola "Strathberry" klāstā. Tās cena – 667 dolāri jeb aptuveni 565 eiro. Konkrētais somas modelis bija pieejams vairākos toņos un visas somas variācijas tika izpirktas 11 minūtēs, raksta "Elle". Kā skaidrojuši uzņēmuma pārstāvji, somu rezerves netiks atjaunotas līdz gada beigām, tāpēc visām, kas alkst iegādāties šāda tipa somiņu savā īpašumā, būs nedaudz jāpagaida.

Kas būs nākamais stila elements, ar ko mūs pārsteigs Megana?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!