Modes dizaineris Aleksandrs Pavlovs raidījumā "Starp mums runājot" atklāj, kā izvēlēties stilīgu apģērbu, kas pie reizes būtu arī ērts un piemērots straujajai ikdienai.

Dizaineris norāda, ka izvēlāmies, piemēram, savu zobārstu vai frizieri, tāpēc ir vērts atrast arī savu stilistu. Taujāts par to, ko darīt sievietei, ja viņai budžetā nav atvēlēti līdzekļi šādiem pakalpojumiem, Pavlovs skaidro: "Mēs taču izvēlamies iet pie zobārsta – vai nu pie dārga, vai nu lēta. Tad var atrast arī stilistu – dārgu, vidēju…"

Pavlovs uzskata, ka sieviete var veidot savu stilu pati, ja viņai ir dots sava veida talants, jo šobrīd presē un internetā ir atrodama ļoti plaša informācija. Viņš iesaka, piemēram, pētīt sociālajos medijos atrodamos stila paraugus. "Kāpēc sievietes neizskatās labi? Tāpēc, ka laikam nepielieto šo informāciju, jo tās skaistās sievietes arī meklē un atrod," pauž modes dizaineris.

Viņš izdala arī slinkās un tādas, kuras nav drošas, ka tiks ar uzdevumu galā. Tāpat Pavlovs atklāj, ka viņa uzdevums ir palīdzēt sievietēm, kurām nav gaumes: "Nav neskaistu figūru, ir vienkārši nepareizi piemeklēts apģērbs."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!