Foto: Publicitātes attēli

Apakšveļa – tā ir garderobes detaļa, kas vairumā gadījumu tiek apzināti paslēpta no plašākas auditorijas acīm, tomēr tas nebūt nenozīmē, ka tāpēc to iegādājamies mazāk seksīgu, jo glīta veļa mums pašām liek justies daudz patīkamāk un valdzinošāk. It īpaši svarīga skaista veļa ir mūsdienās – laikā, kad bieži vien sabiedrībai apzināti atrādām daudz vairāk... Par sezonas apakšveļas aktualitātēm un to, kā nedaudz pikanti to varam atrādīt arī citiem, stāsta privātā "šopere" un imidža konsultante Maija Armaneva.

Pēdējos gados apakšveļa ir kļuvusi par vizuāli pamanāmu tērpa sastāvdaļu. Tādēļ arvien biežāk arī ikdienā izvēlamies valkāt kādu ļoti skaistu krūšturi, kuru labprāt nenoslēpjam pilnībā. Skaista apakšveļa vairs nav domāta tikai mīļotā acīm, bet atļaujamies parādīt to nedaudz vairāk arī ikdienā. Lielisks variants, kā to realizēt, ir uzvilkt šobrīd ļoti aktuālo oversized džemperi un zem tā pavilkt apakšveļas kleitiņu ar mežģīņu apakšmalu. Tāpat var zem džempera vilkt mežģīņotu apakšveļas topiņu un nolaist zemāk džemperim vienu plecu, lai skatam atklātu skaistu lencīti vai mežģīņu dekoru.

Savukārt savu mīļoto var iepriecināt ar daudz atklātāku apakšveļu, kas ir no pavisam caurredzama auduma vai mežģīnēm. Cita alternatīva ir apakšveļa skaisti piesātinātos toņos, kas noteikti lieliski aizstās klasisko melno krāsu. Šoruden ļoti aktuāli ir piesātināti zilie, zaļie, burgundija, grafīta un baklažāna toņi.

Kas mums liedz redzēt skaistus sapņus zīdainā pidžamā ar klasisku griezumu vai teju pamanāmā mežģīņu kleitiņā? Mēs noteikti to varam atļauties!
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!