Atbilstoši ķermeņa kultūras tendencēm, 2005.gada pavasara/vasaras sezonai “Wolford” (kas pieder pie pasaules līmeņa ekspertiem šajā sfērā) veļas izstrādājumi ir kino ēras radīti, iedvesmojoties no lielajām ekrāna dievietēm 1950-tajos un 1960-tajos gados.
Dekoratīvas detaļas, izšuvumi, divu toņu apvienojums, caurspīdīgums un mežģīņveida efekti – tas ir visaktuālākais šajā sezonā. Blakus klasiski melnam un nebalināta audekla baltam dominē jaunas krāsas – piesātināti sarkans, delikāti rožaini oranžs un silti oranžs.

Krūšturu stili variē no polsterētiem, lai radītu pacēluma efektu, līdz pat trīsstūrveida, pusložu jeb balkona stila un ar stieplītēm, visbiežāk ar interesantām lentītēm un izpušķojošām detaļām vai viscaur no mežģīnēm.

Apakšdaļas izvēles iespējas iekļauj tanga stila (ar augstu sānu daļu) biksītes, stringbiksītes, uz gurniem balstītas tanga stila biksītes un parastā veida piedāvājumu, kas veidoti visiem modeļiem un to dizains izstrādāts, pielāgots dažādām gaumēm. Papildus pieejami ņieburi (korsetes) un zeķturu lences, lai viss būtu pilnībā saskaņots ar zeķēm.

Sapnis (Daydream)

Foto stila apdruka kombinācijā ar mežģīnēm un apdrukātu tillu. Jauns izskats – bagātīgi savienoti materiāli, divu toņu krāsu kontrasts maksimālam iespaidam. Kā nostalģijas pieskārieni ir dekoratīvas lencītes un melni baltu toņu ziedu motīvi, kas līdzinās fotogrāfijai. Pieejami divi krūšturu un biksīšu stili.

Izteiksmīgums (Expression)

Staipīgs, gluds satīns ar izšuvumu dažādās vietās. Divu toņu izšuvumi rada izsmalcinātības vēsmu, turklāt savienojot tos ar melnu un sarkanu atlasu. Vijīgi ziedu motīvi izšūti uz krūštura lencītēm rada seksīgu noskaņu. Korsete ar izceltu augšdaļu un seksīgu mežģīņveida aizmuguri ir vissmalkākais no piecu veidu aksesuāru kolekcijas.

Mīlas dēka (Amour)

Pilnīga romantika. Reljefa mežģīņu lencītes savienotas ar īpaši smalki mežģīņoto izstrādājumu pamatni. Visbūtiskākais ir mežģīņveida detaļas starp krūštura bļodiņām un arī uz stringa un tanga veida biksītēm. Krūštura lences ir dekorētas ar miniatūrām rozītēm, kas saistās ar mīlestības tēmu. Mežģīņu zeķturu lences rada pilnu komplektu visā piecu veidu izstrādājumu kolekcijā. Melns, nebalināta auduma balts un bāli rozīgs ir visatbilstošākais romantiskam izskatam.

Jasmīns (Jasmine)

Izšuvumi smalkā tilla mugurpusē jaunās, siltās krāsās – oranžs un rožaini oranžs. Ziedu motīvu izšuvumi ļauj nojaust kailo ķermeni un akcentē delikāto dažādu stilu kvalitāti. Izšuvumu motīvs uz lencītēm rada greznu iespaidu. Pāris taisna piegriezuma tanga stila biksīšu un strings ir pieejami ar saskaņotiem puslodes veida un pilna stila krūšturiem.

Velveta mežģīnes (Velvet Lace)

Plašākai publikai parādītas jau 2004.gada rudens/ziemas sezonā, kolekcija – samtaini mīksts bezšuvju velvets uz mežģīņu pamatnes ir papildināta ar apakšējo veļas daļu, pilnībā veidotu no mežģīnēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!