Foto: Shutterstock

Ja esi īsta modes dāma un ja nespēj atturēties no jaunu kurpju iegādes, tad ļoti iespējams, ka ar nepacietību gaidi jauno sezonu, lai varētu papildināt savu apavu kolekciju ar modīgiem apavu pāriem. Kas raksturo rudens sezonu? Lūk, dažas atbildes.

Mērijas Džeinas stila kurpes

Vieglai elegancei un nepiespiestai sievišķībai noderēs kāds Mērijas Džeinas stila kurpju pāris, kas izceļas ar stabilo papēdi, siksniņu ap potīti un nelielu smagnējumu, kas lieliski iederas rudens sezonā, uzsver "Purewow" eksperti.

A photo posted by Liberitae Shoes (@liberitae) on Feb 10, 2016 at 9:38am PST

Krāsaini zābaciņi līdz potītēm

Jāatzīst, ka arī melnie un brūnie zābaku pāri būs vēl joprojām aktuāli, tomēr īpašu odziņu zābakiem līdz potītēm piešķirs košas krāsas un interesanti raksti, lai padarītu košāku ikdienu.

Viegli rozā krāsa

Lai arī "nude" jeb miesaskrāsas lietas slavas saulītē gozējās diezgan ilgi, šo toni nedaudz izkonkurējusi rozā krāsa. Debesmannas tonis piešķirs dzīvīgumu koptēlā.

Mokasīni

Nevar noliegt, ka mokasīni ievieš nedaudz rudenīgu noskaņu koptēlā. Iespējams variēt no vienkāršiem līdz pat karaliski elegantiem apavu pāriem – viss atkarīgs no pārējā apģērba un vēlmes sevi pasniegt.

A photo posted by Moda Operandi (@modaoperandi) on Aug 25, 2016 at 8:23pm PDT

Adīta izskata sporta apavi

Protams, vēl joprojām aktuāli būs baltie sporta apavi, kuriem pieskaņot var teju jebko, tomēr šajā rudenī īpašu uzmanību izpelnīsies sporta apavi, kuri nedaudz atgādina adījumu. Stilīgais audums nepaliks nepamanīts!

A photo posted by a u d r e y (@audybabe) on Aug 25, 2016 at 7:25am PDT

Sportiska stila platformas apavi

Platformas kurpes aktuālas, šķiet, būs vienmēr, tāpēc kāpēc gan neizvēlēties rudenī sportiskāka stila apavus, kas ir nedaudz augstāk par zemi? Šos apavus raksturo vienkāršība un minimālisms.

A photo posted by @dermetzgermeisterxnx on Aug 25, 2016 at 10:38am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!