Foto: Shutterstock
Ir labi zināms, ka ar nelielām garderobes viltībām iespējams akcentēt savus dotumus un nedaudz pietušēt iedomātos defektus. Šoreiz, iedvesmojoties no "Purewow" stila ekspertiem, piedāvājam apģērbu komplektus, kas nudien piestāvēs īsāka auguma sievietēm.

Iespīlētas džinsu bikses + apavi ar spiciem purngaliem + īsa virsjaka

Iespīlēti džinsi, kuru garums nesniedzas līdz potītēm, lieliski izskatīsies īsākām sievietēm. Runājot par virsjaku, vislabāk to izvēlēties īsāku. Šajā gadījumā izvēlēts A tipa siluets, kas koptēlā izskatās vienreizēji. Tāpat šim komplektam vērts pieskaņot apavus ar spicākiem purngaliem.

Midi kleita + josta + īsie zābaki

It īpaši pavasarīgajā laikā fantastiski izskatīsies puķainas apdrukas kleitas, kas atgādinās par siltās sezonas tuvošanos. Svarīgi, lai kleita sniedzas līdz vai nedaudz pāri ceļiem, bet klāt pieskaņoti īsie zābaciņi. Šādā kombinācijā būs redzams arī gabaliņš miesas, tāpēc vizuāli šāds salikums pagarinās tavu augumu. Izvēlies jostu, lai akcentētu vidukli.

V veida izgriezuma blūzīte + plati džinsi + augstie papēži

Ģeniāls veids, kā vizuāli iespējams izskatīties garākai – uzģērbt garas bikses ar platajiem galiem, kā arī uzvilkt augstpapēžu kurpes. Papildini tēlu ar V veida izgriezuma blūzīti, kas būs gana sievišķīga un pievērsīs uzmanību ķermeņa augšdaļai.

A post shared by Sheryl Luke (@walkinwonderland) on Jan 26, 2017 at 4:30pm PST

Džinsas + krekliņš + gara jaka

Visa komplekta uzmanība šajā gadījumā noteikti tiek piešķirta garajai jakai, kas vizuāli pagarina augumu. Runājot par biksēm, vari izvēlēties aktuālās "Boyfriend" tipa bikses, bet klāt pievilkt baltus sporta apavus. Būtiska nianse kopējā tēlā – ievīsti t-kreklu biksēs, tas izskatīsies patiesi stilīgi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!