Foto: Shutterstock
Ziema nereti ir laiks, kad mēdzam nedaudz uzkrāt nelielās tauku rezervītes un "apvelties", turklāt biezie ziemas apģērbi šo procesu neatvieglo, piešķirot augumam papildu apjomu. Ja labi pazīsti šo situāciju, nejūties visai ērti un vēlies kaut kā vērst situāciju par labu, iespējams, noderēs šie padomi, kā vizuāli slaidināt ķermeni arī ziemā.

Tiek uzskatīts, ka melnās krāsas apģērbs ir kā trumpis visiem tiem, kas vēlas padarīt savu augumu vizuālu slaidāku. Kāpēc gan neizmantot šīs krāsas spēku un neieģērbties tajā no pirkstu galiņiem līdz papēžiem?

Te atradīsi citus gaumīgus piemērus, kā ģērbties tikai melnā.

Bītlene + džinsi līdz potītēm + zābaki ar spiciem purniem. Tā var būt tava zelta atslēga uz vizuāli slaidāku kopskatu. Lielākam efektam bītleni ievīsti biksēs, izceļot vidukli.

Runājot par vidukļa izcelšanu, noteikti vērts izmēģināt bikses ar augsto jostasvietu. Eleganti, moderni un vēl iespējams panākt ideāla auguma efektu! Noteikti vērts ielūkoties arī stilistes Unas Bernatovičas padomos, kā ar apģērba palīdzību iespējams izcelt vidukli.

Būsi trāpījusi desmitniekā, ja izvēlēsies mēteli ar jostu. Tas rotās tavu augumu un izcels visu vajadzīgo. Ja tieši šādas virsjakas tevi nesaista, līdzēts būs arī ar A tipa mēteļiem, kas no vidukļa ir kuplāki. Tomēr arī te jābūt uzmanīgai un jāsaprot – kas par daudz, tas par skādi, radot pilnīgi pretēju efektu.

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear) on Dec 3, 2017 at 7:40pm PST

Lūk, ģeniāla kombinācija – džemperis uz auguma un A tipa svārki. Ja apģērbu salikumu papildināsi ar augstpapēžu kurpēm un garāku mēteli, kopskats būs neatvairāms.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!