Foto: Instagram
Kā vienmēr – jauns mēnesis, jaunas iespējas atrādīt šikākos tērpus. Kā ģērbsimies aprīlī? Lūk, 30 idejas katrai mēneša dienai!

Tām, kuras vēl nav veikušas ģenerālo pavasara tīrīšanu arī drēbju skapī, pēdējais laiks ziemas drēbes iestumt skapju dziļākajos plauktos, bet priekšplānā sakārtot košus, raibus un pavasarīgi vasarīgu apģērbu gabalus.

Kā "Viņa" lasītājām skaidroja stiliste Iveta Vecmane, šosezon modīgi ir ieģērbties cakainos mežģīņu tērpos jeb tā sauktajā "babydoll girl" stilā. Runājot par audumiem, izvēlies tos raibi raibus un labi pamanāmus – pavasarīgus ziedus, pumpiņas vai košas grafikas. Bet gluži tāpat ļaujies arī krāsu valdzinājumam – izvēlies saulaino dzelteno krāsu, ko droši kombinē ne tikai ar mierīgākiem krāsām, bet arī veido apģērbu komplektus tikai no dažādu toņu dzeltenajiem. Taču tikpat labi vērts izvēlēties kaut ko nudien traki rozā, kas, starp citu, arī ir viena no šīs sezonas aktualitātēm.

Dodoties svaigā gaisā, izvēlies ģērbt vēl joprojām aktuālo trenci. Cepure, saulesbrilles un būsi gatava stāties pretī aprīlim!

A post shared by @pretttylittlelayers on Mar 17, 2017 at 7:08am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!