Foto: instagram.com/maryorton/fashioncanadians
Katrā darbavietā, protams, savi noteikumi, kas nosaka arī to, kādā apģērbā uz darbu ir jānāk. Tomēr tur, kur nav tik stingru noteikumu, nereti ikdienu glābj iemīļotais džinsu pāris, ko var saskaņot gandrīz ar jebko. Šoreiz piedāvājam vairākas idejas, kā džinsus sakombinēt, lai kopskats būtu gana piemērots arī darbam.

Lielu lomu šajā gadījumā spēlē pārējie apģērba gabali un aksesuāri. Ja brīvajā laikā ērts variants ir t-krekls, ko bez jebkādām problēmām var pieskaņot pie džinsu biksēm, tad, dodoties uz darbu, noteikti vajadzētu padomāt par kādu blūzīti. Pogājama, ar volāniem vai kādu citu niansi, šāda tipa blūzes noteikti izskatīties lieliski.

Nedaudz smalkuma tērpam var piešķirt ar žaketes izvēli. Kombinācijā ar augstpapēžu kurpēm vai zābakiem tu tiešām vari izskatīties gana eleganti.

Uzmanību vajadzētu pievērst arī džinsu piegriezumam. Iespējams, tavā skapī atrodams kāds bikšu pāris, kas nedaudz atšķiras no ierastajiem džinsiem, kas vienkārši pieguļ pie auguma. Paspēlējies ar dizainiem un padari džinsus par apģērba “odziņu”.

A post shared by Mary Orton (@maryorton) on Sep 28, 2017 at 6:03pm PDT

Ja izvēlies ģērbt savus garos zābakus un pagarāko jaku, nemaz tik viegli nebūs pamanāms, ka apģērbu komplektā esi iekļāvusi arī savus iemīļotos džinsus.

Tāpat nozīme ir arī krāsai. Ja tavas džinsu bikses nav ierasti zilajā krāsā, bet gan rotājas, piemēram, melnā vai baltā tonī, tas var būt veikls acu apmāns, kas piešķir arī savu elegances devu.

Turpinājumā vēl pāris gaumīgu variantu.

A post shared by Mary Orton (@maryorton) on Oct 14, 2017 at 5:30am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!