Foto: Shutterstock
Ja ir kāds apģērba gabals, bez kura nespējam iedomāties savu garderobi, visticamāk, ka tie ir džinsi. Lai arī, šķiet, esam jau zināmu laiku ieciklējušās uz iespīlētiem džinsiem, arī džinsu mode tomēr uz vietas nestāv.

Nespēj izvēlēties piemērotāko toni džinsiem? Tavas problēmas ir atrisinātas. Izvēlies divu toņu džinsus, kas lieliski izskatīsies, piemēram, ar rūtainu blūzi.

Lai arī agrāk varētu šķist, ka irstoši bikšu gali ir nevīžības pazīme, tagad tas ir ļoti aktuāli.

Arī īsāki vai atlocīti bikšu gali, kā var spriest pēc modes dīvu izvēlētajiem apģērbu komplektiem, vēl joprojām ir modē.

Tomēr šajā vasarā īpašu popularitāti sāka izpelnīties "uzlabotais" džinss, kurš apdarināts ar dažādiem krāsainiem akcentiem. Modīgs vēl joprojām!

A photo posted by Who What Wear (@whowhatwear) on Jul 29, 2016 at 6:54am PDT

Jau iepriekš vēstījām par plēsto džinsu šiku, kuru tik ļoti popularizē slavenības. Tāpēc arī tā ir aktualitāte, kura vēl nekur nepazudīs.

A photo posted by Who What Wear (@whowhatwear) on Jul 27, 2016 at 7:57am PDT

Lai gan, iespējams, esam pārāk pieradušas pie iespīlētajiem džinsiem, kuri sniedzas līdz potītei, tās dīvas, kuras skrien modei pa priekšu, jau manāmas ar džinsiem, kuri ir ļoti gari. Kā jau vēstījām, šāds bikšu pāris varētu noderēt dāmām, kuras augumā ir īsākas, tomēr vēlas nedaudz pastiepties, zem bikšu galiem paslēpjot augstpapēžu kurpes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!