Foto: instagram.com/cazwellnyc

Lai arī mode ir strauja un tajā vienmēr atradīsies kaut kas jauns un varbūt ne visiem pieņemams, pēdējā laikā jo īpaši tiek diskutēts par dažādiem jaunumiem, kas aizrāvuši pasauli. Piemēram, pavasarī plaši tika apspriestas dubļainās džinsu bikses, kas tika pārdotas par 425 dolāriem, vai arī kreklturiem, kas izpelnījās arī atzinīgus vārdus no kungu puses.

Vasaras sākumā ar interesantu jaunumu klajā nāca zīmols "Hologram City". Viņi piedāvā caurredzamus mežģīņu šortiņus un kreklus vīriešiem. Šāds apģērbu dizains tapis par godu Ņujorkā mītošā repera Cazwell video klipam. Tajā viņš un vēl četri kungi atrāda košos dizainus kombinācijā ar baltiem sporta apaviem.

A post shared by C A Z W E L L (@cazwellnyc) on May 31, 2017 at 10:06pm PDT

Lai arī ar mūzikas pasauli saistītā vietējā slavenība ar savu izvēli sajūsminājusi daudzus, mežģīņu šorti, patiesību sakot, nav nemaz kas pilnīgi jauns un nekad neredzēts. Kā izcēlis "Popsugar ", slavenais modes zīmols "Versace" kaut ko pavisam līdzīgu atrādījis 2013. gadā, bet vēl viens modes gigants – "Gucci" – nāca klajā ar mežģīņu šortiem 2015. gadā.

Tiesa, caurspīdīgie apģērba gabali gan izpelnījušies arī kritisku viedokli. Ļaudis sociālajos tīklos pat pauž viedokli par to, ka "ja tavs vīrietis kaut ko tādu sāk nēsāt, laiks viņu iemainīt pret īstu vīrieti", viedokļu līderu teikto izcēlis "Cosmopolitan.com". Tomēr to, vai šādu jaunumu ieviest savā garderobē, ir katra paša gaumes jautājums un izvēle.
Lai arī šobrīd šie apģērbu gabali nav pārdošanā, zīmola mājaslapā pieejamā informācija liecina, ka gan krekls, gan arī šorti maksās 49 dolārus jeb gandrīz 44 eiro. Apģērbi jau divas reizes bijuši pieejami interesentiem, bet pieprasījuma dēļ visai ātri izpirkti, tādēļ atkal tie būs pieejami 26. jūnijā.

A post shared by HOZA (@hoza729) on May 23, 2017 at 12:40pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!