Foto: Vida Press

Vai esi sapņojusi par to, kā būtu uz mirkli ielēkt Alises kurpēs un spert soļus neparastajā Aizspogulijā? Nu šāda iespēja ir pieejama ikvienai no mums, jo pazīstamais apavu zīmols "Irregular Choice" ir radījis jaunu kurpju kolekciju, kas veltīta tēmai "Alise Brīnumzemē", vēstī Vida Press.

Jāpiebilst, ka ideja veidot apavu kolekciju, balstoties tik specifiskā tēmā, zīmola autoriem radusies pēc kolekcijas, kas veltīta filmai "Zvaigžņu kari", prezentācijas panākumiem. Kolekcija "Alise Brīnumzemē" ir arī zīmola otrā apavu līnija, kas veltīta "Disney" tēliem, apaviem attēlojot ikoniskus multfilmu varoņus un ikvienam radot pazīstamas asociācijas ar savulaik redzētajām filmām un lasītajām grāmatām.

Kolekcijas "Alise Brīnumzemē" apavos atradīsi gan smīnošo Česīras kaķi, gan paslēpušos Marta Zaķi. Tāpat neizpaliks arī tējas pēcpusdiena Cepurnieka sabiedrībā un citas ainiņas no populārās grāmatas.

Vairāk par zīmolu un tā piedāvātajām kolekcijām, kas ietver gan apavus, gan apģērbus un aksesuārus, lasi te. Konkrētās kolekcijas kurpju cenas variē no 125 līdz 400 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!