Foto: Shutterstock
Dzestrajā laikā jo īpaši piemērots aksesuārs ir šalle vai kāds liels lakats, kas gan labi izskatīsies, gan arī parūpēsies par siltumu. Kādu izvēlēties un kā saskaņot?

Noteikti tavā garderobē ir kāds adījums, kas ir pavisam mīļš. Adītās šallītes labi izskatīsies kombinācijā ar jebko! Varbūt pati esi rokdarbniece un esi sev darinājusi kaut ko pavisam stilīgu vai šalli uzadījis kāds cits tuvs amata pratējs. Šādos gadījumos aksesuārs iemanto pavisam citu vērtību.

Lieliski izskatīsies kāda klasiski rūtaina šallīte, ko var pieskaņot pie tikpat klasiska mēteļa. Sasienot to interesantā mezglā vai izveidojot īpašu kārtojumu, iegūsi nedaudz fifīgāku kopskatu.

Runājot par krāsām, pavisam glīti izskatīsies, ja saskaņosi šalli ar pārējiem aksesuāriem. Kā būtu ar gaisīgi rozā toni?

Bet tikpat labi izvēlies šalli kā košu akcentu, kas izceļas uz pārējā tērpa fona.

Tāpat vari apdomāt visai interesantu iespēju, proti, lakatu un jostu. Vari izvēlēties ar jostu aplikt lielu lakatu, kas praktiski nosedz ķermeņa augšdaļu, vai arī pamēģini ar jostu kombinēt mazāku un šaurāku šallīti. Te meklē vairāk šādas idejas.

Gaumīgu kopskatu vari panākt arī tad, ja izvēlies neitrālu un pavisam vienkāršu šalli. Šajā gadījumā varēsi to kombinēt un pieskaņot vairākiem stiliem – sākot no klasiskiem, beidzot pat ar sportiskiem apģērbiem.

Lūk, citi stilīgi varianti!

A post shared by Wendy Nguyen (@wendyslookbook) on Dec 16, 2017 at 10:35am PST

A post shared by Figtny (@figtny) on Jan 27, 2018 at 10:39am PST

A post shared by Figtny (@figtny) on Dec 9, 2017 at 10:09am PST

A post shared by Figtny (@figtny) on Nov 21, 2017 at 7:59am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!