Foto: Instagram
Tumšajos, drēgnajos vai lietainajos rītos tā vien negribas velties laukā no gultas, bet, kad tas izdarīts, ir vēlēšanās ievīstīties ērtākajās un siltākajās drēbes. Tieši šī sajūta bieži vien spēlē zīmīgu lomu tajā, kādēļ izvēlamies uz darbu doties džinsu biksēs. Tomēr tas nebūt nenozīmē, ka izvēle ir bezgaumīga.

Lai arī daudzos uzņēmumos ir savi etiķetes noteikumi, kā nepieciešams ģērbties, dodoties uz darbu, ir vietas, kur džinsi nav strikti aizliegti. Tiesa, visērtākais variants parasti šķiet ierasto apģērba gabalu saskaņot ar kādu mīkstu, bieži vien sportiska stila džemperi un ērtiem apaviem, tomēr patiesībā vien ar pāris garderobes detaļām un aksesuāriem var panākt, ka džinss izskatās pat ļoti labi, lai neteiktu eleganti, apgalvo "Purewow" stila eksperti.

Viens no veidiem, kā izskatīties kaut mazlietiņ lietišķi, ir dot priekšroku žaketēm. Pieskaņo piemērotas rotaslietas, un apģērbs būs gana atbilstošs arī darba gaitām. Gluži tāpat labi izskatīsies blūzes – izvēlies vienkāršas, pogājamas vai pievērs uzmanību pamanāmām niansēm un piegriezumiem, kas izceļas, pārējo atstājot otrajā plānā. Noteikti vērts apdomāt iemīļotos džinsus kombinēt ar kādu garu vestīti. Runājot par apaviem, viss noteikti atkarīgs no laikapstākļiem – ja par tiem nevar sevišķi sūdzēties, izvēlies kādas augstpapēžu kurpes, kas piešķirs odziņu koptēlam, taču neomulīgās dienās noteikti vari izvēlēties pamanāmus, košus un interesantām detaļām bagātus zābaciņus, kas piešķirs šiku tērpam.

Šīs sezonas džinsa aktualitātes vari atrast šeit.

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear) on Sep 14, 2017 at 1:03pm PDT

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear) on Sep 12, 2017 at 1:57pm PDT

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear) on Sep 10, 2017 at 11:27am PDT

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear) on Aug 22, 2017 at 5:34pm PDT

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear) on Aug 18, 2017 at 12:07pm PDT

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear) on Aug 1, 2017 at 7:59pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!