Foto: Kristaps Hercs
Tuvāko nedēļu laika prognoze ir patiesi iepriecinoša, tāpēc jāsteidz skapjos un veikalos meklēt vasarai atbilstošus apģērbus! 25. maijā zīmols "ZIB*" atklājis otro pludmales tērpu kolekciju ar nosaukumu "Brīvdienas tropos". Pārstāvji vēsta, ka šī gada kolekcija izceļas ar vēl eksotiskākiem un košākiem motīviem.

"Brīvdienas tropos" aizved ceļojumā uz eksotiskām vietām apkārt pasaulei. Sāc rītu ar peldi dzirkstošajā Karību jūrā, pēcpusdienā ienirsti bangojošos okeāna viļņos. Vēlāk aplūko gliemežvākus koraļļu rifā, lai vakarā paslēptos Amazones džungļos...

Kolekciju veido gan kopējie peldkostīmi, gan bikini, kā arī pludmales lakati un kimono. Košajos peldkostīmos attēlotas tropiskas ainas, eksotiski jūras iemītnieki un augi.

Peldkostīmus klātienē pirmo reizi būs iespējams aplūkot un piemērīt 26. maijā "Lielajā modes un dizaina tirgū", Kalnciema kvartālā no pulksten 10 līdz 16. Sākot ar 28. maiju, arī "ZIB*" darbnīcā Rīgā, Kr. Valdemāra ielā 4-13.

Jau vēstījām, ka zīmols maija sākumā iepazīstināja arī ar jauno apģērbu kolekciju "Tikšanās dārzā". Par to plašāk lasi šeit.

Modes un dizaina zīmols "ZIB*" kopš 2012.gada regulāri veido vairākas kolekcijas gadā, tām raksturīgas īpaši dzīvespriecīgas krāsas, koši akcenti un smalkas sievišķīgas detaļas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!