Pagājušās nedēļas nogalē Cēsis svinēja 810. jubileju. Līdz ar pilsētas apsveikšanu grandiozajā jubilejā, notika arī dažādas aktivitātes un pasākumi, piemēram, modes skate, kura pulcēja iespaidīgu skaitu modes baudītāju un interesentu.

Cēsu modes skatē varēja piedalīties ikviens dizaineris ar savu zīmolu, kas sevi saista ar šo seno pilsētu. Uz sarkanā paklāja modeļi izgāja "Deered", "ZZ Fashion", "MiniMe", "Peonija", '"JANISVIKSNA", "Elys collection", "Hebe", kā arī "Mooda" zīmolu apģērbos.

Kā stāsta modes skates organizatore Ieva Moroza, salīdzinoši ar pagājušo gadu, cilvēku interese ir augusi. "Pagājušā gadā modes skate bija maza un vairāk kā savu tērpu atrādīšana tuviniekiem. Skate bija šaurās telpās, tāpēc bija ierobežots skatītāju skaits. Tomēr ideja par lielāku modes skati manī jau bija kādus divus gadus, " stāsta Ieva. Viņa min, ka pasākums aizritējis pozitīvā noskaņā, jo ticis rīkots no sirds, tāpēc arī pēc modes skates saņemtās atzinības liek domāt un cerēt, ka arī nākošajā gadā šis pasākums atkārtosies, veidojot modes skati par ikgadēju tradīciju.

Turpinājumā krāšņākie mirkļi no aizvadītā pasākuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!