Foto: AFP/Scanpix
Aizvadītajā nedēļas nogalē Kalifornijā startējis ikgadējais mūzikas un mākslas festivāls "Coachella", kā ierasts, pulcējot tūkstošiem apmeklētāju. Festivāla cienītāju lokā ir gan melomāni un apmeklētāji, kuri festivāla gaisotni bauda gadu no gada, gan šovbiznesa zvaigznes un dažādas slavenības. Tāpat arī šogad "Coachella" atmosfēru papildinājuši apmeklētāju košie tērpi, bohēmiskā stila odziņas un gaisā virmojošā brīvības noskaņa.

Turpinājumā piedāvājam iepazīties ar festivāla apmeklētāju stilu, no kura vari iedvesmoties arī Latvijas festivālu vasarai vai ārvalstu braucieniem, ko jau pavisam drīz varēsim baudīt pilnā sparā.

A photo posted by Alex Centomo (@alexcentomo) on Apr 17, 2016 at 11:12pm PDT

A photo posted by OOTD (@ootdmagazine) on Apr 17, 2016 at 9:48pm PDT

A photo posted by H&M (@hm) on Apr 17, 2016 at 8:38pm PDT

A photo posted by Kiki (@phoebekingston) on Apr 17, 2016 at 11:39pm PDT

A photo posted by ENES (@enes_antwerpen) on Apr 17, 2016 at 11:39pm PDT

A photo posted by @deziisdope on Apr 17, 2016 at 10:19pm PDT

Jau vēstīts, ka "Coachella" festivāls pirmo reizi notika 1999. gadā un šobrīd ir viens no lielākajiem, populārākajiem un arī pelnošākajiem festivāliem ASV, piedāvājot daudzpusīgu mūzikas klāstu un uzsverot laikmetīgās mākslas klātbūtni. Pērn festivālu apmeklējuši gandrīz 200 000 cilvēku.

Jau kopš tā dibināšanas "Coachella" ir zīmīgs ar to, ka šajā festivālā notiek kādreiz slavenu un izjukušu grupu pirmie apvienošanās koncerti. Šeit pēc ilgāka pārtraukuma sevi no jauna pieteikušas "The Verve", "Pavement", "Iggy Pop and The Stoogies", "Pixies", "Jesus and Mary Chain" un citas. Tāpēc savai lielajai atnākšanai šo festivālu izvēlējušies arī "Guns N' Roses" dalībnieki.

"Coachella" festivāls šogad notiks no 15. līdz 17. aprīlim, kā arī no 22. līdz 24. aprīlim, kā ierasts, tā apmeklētājus priecējot divas nedēļas nogales pēc kārtas. Līdzās "Guns N' Roses" starp galvenajiem māksliniekiem ir arī "LCD Soundsystem" un Kalvins Hariss (Calvin Harris), kā arī Elija Goldinga (Ellie Goulding), Sufjans Stīvenss (Sufian Stevens), "Major Lazer", "Beach House" un daudzi citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!