Foto: instagram.com/the12ishstyle/
Bieži vien slavenības ir tās, no kurām iedvesmojamies savu tērpu izveidei. Tomēr ir cilvēki, kas šajā visā atdarināšanas procesā saskata kaut ko vairāk un steidz zvaigžņoto stilu nokopēt pavisam.

"Instagram" zvaigzne Keitija Sturino savu sekotāju vidū pazīstama ar to, ka regulāri atdarina slavenību tērpus, izpelnoties atzinīgus vārdus. Īpašu uzmanību viņa ieguvusi arī tāpēc, ka ir lielo izmēru modele, bet savu uzdevumu viņa pilda godam, fotogrāfijās izskatoties satriecoši un atdarinot tērpus līdz pēdējai niansei.

Laika gaitā par viņas stila upuri kritusi arī labi pazīstamā aktrise Megana Mārkla, kura šobrīd pošas kāzām ar princi Hariju. Tā kā pašlaik visa pasaule seko līdzi šim notikumam, tieši Meganas tērpi izpelnījušies Keitijai lielāku mediju uzmanību.

Keitija izvēlējusies atdarināt Meganas zīmīgākos tērpus – sākot no ikdienišķiem, beidzot ar visai saviesīgiem apģērbiem.

A post shared by Katie Sturino (@the12ishstyle) on Apr 15, 2018 at 5:08pm PDT

A post shared by Katie Sturino (@the12ishstyle) on Jan 22, 2018 at 7:06pm PST

A post shared by Katie Sturino (@the12ishstyle) on Apr 19, 2018 at 6:57pm PDT

A post shared by Katie Sturino (@the12ishstyle) on Feb 18, 2018 at 4:27pm PST

Te gan jāpiemin, ka pērn stāstījām arī par Keitu no Lielbritānijas, kura savukārt populāra kļuva, atdarinot Keitas Midltones tērpus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!