Foto: Publicitātes attēli
Gaidāmo pavasara sezonu ieskandinot, pašmāju kāzu modes zīmols "Ingrida Bridal" un tā dizainere Ingrīda Vaivade piedāvā jauno un līdz šim apjomīgāko kāzu kleitu kolekciju "Inspiration", ko veido 21 kāzu kleita un trīs piesātinātu toņu vakarkleitas. 2018. gada kāzu sezonai veltītā kolekcija tapusi, iedvesmojoties no lielpilsētas dinamiskā dzīves ritma un vispasaules aktuālākajām kāzu modes tendencēm, kas šobrīd svin savu uzvaras gājienu.

Kolekcijas kāzu kleitu galvenie vienojošie elementi šosezon ir grezni, ar rokām darinātu mežģīņu izšuvumi, smalki pērļu, fliteru un kristālu rotājumi, dekoratīvas ziedu aplikācijas, izteikti kupli svārki, pagarinātas šlepes, divtoņu salikumi, puscaurspīdīgi auduma elementi, paaugstinātas apkakles, plecus atsedzošas piedurknes, stilizēti apmetņi, padziļināti V-veida dekoltē izgriezumi un korsetes. Līdzās klasiski baltas krāsas tērpiem pārstāvētas ir arī izmeklētas bēšo, maigi rozā un miesas krāsas toņu kleitas līgavām, kuras vēlas izcelt savu individuālo stilu.

Kā galvenie materiāli jaunās kolekcijas kleitās dominē matētā samta satīns, gaisīgs tills un zīda tills, šifons, kā arī japāņu organza un trīs dažādu struktūru mežģīnes.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!