Foto: Publicitātes attēli
7. martā universālveikalā "Stockmann" tika prezentēta pavasara/vasaras kolekcijas modes skate ar saukli "Esi drosmīga!", tērpos vienojot vairāku labi pazīstamu zīmolu apģērbus.

Šajā pavasarī modes zīmoli aicina sievietes veidot savus likumus, aizmirstot par līdzšinējiem modes un stila noteikumiem. Šokējošas krāsas, apdrukas, izšuvumi, volāni – tendences, ko izmantot atsevišķi vai, vēl labāk, visas vienā apģērbā. Starp aktuālajām tendencēm ir sportisks siluets, brīvi krītoši dabiski audumi un romantiskas apdrukas.

Stilistes Anastasija Paškēviča un Inga Zaharova aicina: "Sagaidīsim pavasari sportiski, brīvdomīgi un daudzfunkcionāli, atcerēsimies arī par pareiziem un negaidītiem akcentiem, ko var panākt ar stilīgu aksesuāru izmantošanu, kā arī jaunām kombinācijām apģērbos."

Modes skates laikā tika demonstrētas sezonas skaistākās un efektīgākās modes tendences, drosmīgas krāsu kombinācijas un dažādi zīmoli – "Boss", "Ralph Lauren", "Max&Co", "Calvin Klein Jeans", "Tommy Hilfiger", "Furla", "Coach", kā arī "Victoria Victoria Beckham", "Samsoe Samsoe" un "Opus". Šoreiz modes skatē dominēja sportiskas vibrācijas kombinācijā ar klasiskiem apģērbiem un stilīgiem aksesuāriem. Krāsu gamma bija eklektiska, daudzveidīga un piesātināta, īpašu lomu atvēlot spilgtiem un pamanāmiem akcentiem – apaviem, somām, lakatiem, saulesbrillēm.

Pavasara-vasaras sezonā stilistes mudina sievietes ļauties dažādībai un kontrastiem, piemēram, elastīga auduma sportiskas bikses kombinēt ar sievišķīgām kreklblūzēm vai izvēlēties klasiskus kostīmus ar vertikālām uzšuvēm uz sānu vīlēm. Savukārt vīriešiem ir pieļaujama neliela modes huligānisma deva, kas ļauj lietišķā dreskodā kombinēt stingra auduma kreklu ar trikotāžas biksēm.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!