Foto: EPA/LETA
Kvēlākie modes entuziasti un tie, kuri labprāt palūkojas uz augstākiem modes plauktiņiem, jau noteikti labi zina, ka šajā nedēļā augstu vilni sita 2016/2017 rudens–ziemas Parīzes modes nedēļa, labākajiem un cienītākajiem apģērbu darinātājiem izrādot savus meistarstiķus.

Atskatoties uz dizaineru veikumiem, var apstiprināt, ka mode uzņem arvien jaunus apgriezienus. Protams, kā jau ierasts šādās modes nedēļās, neko sevišķi ikdienišķu sastapt nenāksies, it īpaši tāpēc, ka šoreiz modes skatēs izrādīti tērpi, ko ražo tikai uz specpasūtījumiem. Bet Parīze strāvoja neparastu piegriezumu, šiku nianšu un garšīgu krāsu mirdzumā.

Šajā nedēļā uz sarkanajiem paklājiem modeles defilēja greznākajos zīmolos, piemēram, "Versace", "Dior", "Chanel", "Valentino" un citos.

Nepamanīts nepalika zīmols "Dior", kas izcēlās ar sievišķīgajiem volāniem, baltās un melnās krāsas spēlēm un ziedošiem izšuvumiem. "Chanel" jāuzteic ar interesantajiem piegriezumiem, kas izceļ plecu daļu. Savukārt "Versace" nevarējam nepamanīt ar saviem jutekliskajiem tērpiem, ko caurvij atlass.

Lūk, saldajā ēdienā arī spilgtākie iznācieni un garšīgākie tērpi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!