Foto: Publicitātes foto

Otrdien, 27. oktobrī, aizvadot Rīgas modes nedēļas otro dienu, pasākuma viesu vērtējumam tika nodota viena no gaidītākajām nedēļas skatēm – zīmola "M-Couture" jaunā kolekcija. To ar lielu nepacietību gaidīja uz kolekcijas prezentāciju īpaši lūgtie viesi, kuru lokā bija gan pašmāju modes mākslinieki, blogeri un redaktori, gan sabiedrībā zināmi cilvēki un citi modes entuziasti.


Tāpat 27. oktobrī tika prezentēta arī zīmola "Stylista and Bulichev Jeans" jaunā kolekcija, kas koncentrējās uz sievišķīgas elegances apvienošanu ar raupji maskulīnu tēlu, radot savstarpēji papildinošu elementu kolekciju. Jāpiebilst, ka kolekcijas skatē savu debiju piedzīvoja arī jauns, Latvijā radīts apavu zīmols "Woolfers".

Kā skaidro tā autori, apavi, ko ražo zīmols, nav dēvējami par inovāciju, bet drīzāk vērtējami kā mūsdienām adaptēta klasika. Savā ražošanā "Woolfers" izmanto dabīgos materiālus — filcu un ādu, dāvājot tiem otro elpu un padarot koptēlu mūsdienīgu un stilīgu.

Rīgas modes nedēļas otrajā dienā sabiedrības vērtējumam tika sniegta arī zīmola "Flash You and Me" jaunākā apakšveļas un naktstērpu kolekcija, ko pasākuma viesi sveica ar lielākajām ovācijām. Pavedinošas detaļas, romantiska noslēpumainība un pārliecinoša sievišķība ir galvenie kolekcijas raksturlielumi.

Modes nedēļa norisināsies līdz 31. oktobrim, tās ietvaros tiekot prezentētām gan vadošo pašmāju, gan ārvalstu dizaineru un arī uzlecošo debitantu skatēm, kā arī notiekot tematiskiem pasākumiem, kas ļaus svinēt modes ienākšanu pilsētā, pasākumam kļūstot par grandiozāko modes notikumu Baltijā.

Plašāk ar pasākuma programmu iespējams iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!