Foto: instagram.com/greatreplikate

Strauju popularitāti gūst instagrama profils "greatreplikate", kurā Keita Urbanksa no Lielbritānijas publicē fotogrāfijas ar atdarinātiem Keitas Midltones tērpiem.

Midltones tērpus Urbanksa sākusi atdarināt uzreiz pēc karaliskajām kāzām, un kopš tā mirkļa katru brīvo brīdi, kas jāpavada lielveikala rindā vai gaidot autobusu, viņa pavada, pāršķirstot dažādas tīmekļa lapas un meklējos izdevīgākos potenciālos pirkumus. Protams, tērpu atdarināšanā Urbanksa ir izvēlīga, un neizvēlas iegādāties kādu neiedomājami greznu kleitu vai kaut ko ļoti nepraktisku, bet gan ko tādu, lai nenāktos ārkārtīgi daudz tērēties. Interesanti, ka Keita Urbanksa izmanto tikai tīmekļa izsoļu vietni "eBay" vai šuvēja pakalpojumus, lai atdarinātu slavenās Keitas Midltones stilīgos izgājienus sabiedrībā. Atsaucoties uz "Daily Mail", viņa iztērējusi aptuveni astoņus tūkstošus eiro, lai apģērbtos tāpat kā Midltone.

"Es mīlu Keitu Midltoni, viņas stils ir pieticīgs, mūžam aktuāls un tik atšķirīgs, salīdzinot ar citām slavenībām mūsdienās," 29 gadus vecā Keita Urbanksa atzinusi "Daily Mail".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!