Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļā galvaspilsētā jau 23. reizi norisinājās viens no spilgtākajiem un svarīgākajiem modes pasaules notikumiem Baltijā – Rīgas modes nedēļa. Līdztekus pazīstamu un nupat debitējušu pašmāju un ārvalstu dizaineru jaunākajām 2016. gada pavasara/vasaras kolekcijām modes entuziastu skatienus piesaistīja arī pasākuma viesu stils. Tajā spilgti izpaudās gan šobrīd vadošo modes tendenču demonstrēšana, gan izcēlās neparasti un pat negaidīti tērpu salikumi, to detaļas un aksesuāri.

Apkopojot redzēto un izvēloties savus favorīttērpus modes nedēļas viesu stilā, DELFI Viņa piedāvā elegantākās, drosmīgākās un veiksmīgākās tērpu kombinācijas, ko modes nedēļas laikā demonstrēja vadošie Latvijas un ārvalstu modes redaktori, dizaineri, mākslas un kultūras pārstāvji, un citi stila entuziasti.

Iespējams, kādu no stila odziņām sava rudens tēla veidošanā vari aizņemties arī tu, piemēram, izvēloties šogad tik aktuālo bordo krāsu, monohromo toņu gammu, mūsdienīgo layering ģērbšanās stilu, tērpus valkājot vairākās kārtās, kā arī idejas, kā ar neuzkrītošu apģērbu kombinēt spilgtus un pamanāmus aksesuārus!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!