Pašmāju modes un dizaina zīmols "ZIB*" radījis pirmo "plus-size" apģērbu kolekciju. Košie raksti un krāsas piedāvā ērtus apģērbus izmērā līdz 50 (4XL). Kā norāda zīmola vadītāja Inga Līsmane, jau kopš darbības sākuma ir bijusi pastiprināta interese par lielākiem apģērbu izmēriem: "Beidzot man ir prieks ziņot, ka esam izveidojuši īpašu apģērbu izlasi."

Zīmola vēstījums vienmēr ir bijis par pozitīvu domāšanu un dzīvesprieku, kas spēlējas košajās krāsās un toņos. "ZIB*" aicina akli nesekot noteiktiem modes standartiem, bet katram iet savu ceļu. Arī pasaules tendencēs novērojams, ka aizvien vairāk dizaineru prezentē jaunas lielo izmēru kolekcijas, taču Latvijā tas notiekot ļoti reti. Kā informē "ZIB*" pārstāvji, tāpēc šī kolekcija ir īpaša un atšķirīga no ierastā dizaineru veikuma.

Kolekciju jau vari iegādāties zīmola mājaslapā, un tajā iekļautas gan "ZIB*" raksturīgās košās krāsas un raibās apdrukas, gan vienkrāsaini apģērbi, tādējādi padomājot arī par apģērbu saskaņošanu kopējā tēlā. Piedāvājumā vari atrast legingus, kleitas, tunikas un jakas.

Inga Līsmane norāda, ka kolekcija ne tikai ļaus izskatīties lieliski, bet justies arī pašpārliecinātākām tām sievietēm, kurām sagādā grūtības atrast kaut ko kvalitatīvu un skaistu lielākā izmērā. "Katrs apģērbs ir rūpīgs roku darbs, dizains izstrādāts un produkcija ražota tepat pie mums, Latvijā," teic Līsmane.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!