Foto: Reuters/Scanpix

Pirmdien, 15. februāra vakarā, Losandželosā aizvadīta ikgadējā prestižās mūzikas balvas Grammy pasniegšanas ceremonija. Kamēr mūzikas entuziasti priecājas par savu elku sasniegumiem, kuru vidū ir arī diriģents Andris Nelsons, kurš balvu nominācijā "Labākais orķestra sniegums" saņēmis par Dmitrija Šostakoviča 10. simfonijas ierakstu "Shostakovich: Under Stalin's Shadow - Symphony No.10" Nelsona vadītā Bostonas Simfoniskā orķestra atskaņojumā, liela sabiedrības uzmanība, kā ierasts, pievērsta arī pasākuma viesu stilam.

Kamēr modes kritiķi slavē un peļ slavenību tērpus, kas šogad izcēlās ar īpaši drosmīgiem piegriezumiem un visnotaļ neparastiem aksesuāriem, Viņa.lv piedāvā pasākuma viešņu grima un frizūru apkopojumu.

Lūk, ieskaties fotogalerijā, kurā demonstrējam košākos, elegantākos un pievilcīgākos Grammy balvu pasniegšanas ceremoniju apmeklētāju tēlus! Iespējams, kāds no tiem iedvesmos arī tevi īpaši sagatavoties kādam no nedēļas nogalē gaidāmajiem pasākumiem.

Vari savu tēlu atsvaidzināt ar izteiksmīgu dūmakaino acu krāsojumu vai košāku toņu izmantojumu ierasti piezemēto krāsu izvēlē. Vai varbūt vēlies izmēģināt 50. gadu stila frizūras vai grimu? Lūk, Amerikas šovbiznesa zvaigžņu izvēle!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!