Foto: Shutterstock

Ik gadu skaistumkopšanas pasaulē parādās kas jauns, un arī šogad matu modē ir aktualitātes, ko vērts izmēģināt. Ja gada sākumā aktuāla bija oranži izbalējusī krāsa, tad tagad laiks pievērsties mazliet maigākām nokrāsām, krāsojot matus gaiši rozā, raksta "Cosmopolitan.com".

Lai arī katra var izvēlēties sev tīkamāko rozā toņa intensitāti, pavisam lieliski tas izskatīsies blāvā variācijā. Turklāt šī mode paredz – nebūs ar bažām jāmazgā mati, uztraukumā, ka matu krāsa izgaisīs, jo tieši tas piešķirs frizūrai īsto asumu!

Foto: Reuters/Scanpix/LETA

To, ka šis tonis ir aktuāls un tīri labi izskatās, pierādījušas daudzas arī sabiedrībā populāras dāmas, piemēram, dziedātāja un repere Nikija Mināža, modele un aktrise Kara Delavinja, kā arī aktrise Keita Hadsone un daudzas citas.

Tā kā šādas pārmaiņas allaž ir atbildīgs lēmums, piedāvājam vairākas dāmas, kuras savas rozā matu cirtas atrādījušas plašākai auditorijai. Turklāt piedāvātajos foto iespējams novērot to, ka ne vienmēr par matu krāsas pamatu jākalpo blondajam tonim, lieliski rozā tonis izskatīsies kombinācijā arī ar tumšāku matu krāsu.

A post shared by Lauren (@laurenatsherifzaki) on Oct 18, 2017 at 1:30pm PDT

A post shared by Rhiana Cielonko (@hairlust__) on Oct 16, 2017 at 8:59pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!