Foto: Shutterstock
Lai arī ik sezonu modes tendences mainās un veikalos iespējams iegādāties pašus modīgākos apģērbus, ir dažas stila detaļas, kas savu aktualitāti nezaudē nekad. Iedvesmojoties no "Purewow" un "Real Simple" stila ekspertiem, piedāvājam to apkopojumu.

Ādas jaka

Ādas jaka ir diezgan universāls apģērba gabals, jo to var pieskaņot pie gandrīz jebkā. Brīvajā laikā to var sakombinēt ar vienkāršām džinsa biksēm un sporta apaviem, bet, dodoties izklaidēties,
line-height:115%;font-family:"Times New Roman","serif";mso-fareast-font-family:
Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;mso-bidi-theme-font:minor-bidi;
mso-ansi-language:LV;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA'>– uzvilkt pie kādas kokteiļkleitiņas.

A photo posted by Miss Gunner (@miss_gunner) on Mar 23, 2016 at 3:23am PDT

Balts tops vai blūzīte

Lai arī baltas krāsas drēbēm parasti nav sevišķi ilgs mūžs, to pieskaņošana pie citiem apģērba gabaliem nav diži liela problēma. Balta blūzīte būs piemērota gan darbam, gan kādam saviesīgam pasākumam, kā arī iziešanai ārpus mājas, jo tās kombinēšana ar atbilstošiem apģērbiem un aksesuāriem, neapšaubāmi rada svinīguma noskaņu, savukārt vienkārši balts topiņš noderēs jebkuros apstākļos.

A photo posted by Give Us A Follow (@indrastyles) on Jul 20, 2015 at 10:22am PDT

Baltas kedas

Šķiet, tieši baltā krāsa ir tā, kas lietām ļauj būt aktuālām mūžīgi, jo arī balti sporta apavi tiek atzīti par gaumīgiem vienmēr. Lai arī agrāk baltas kedas vairāk akcentēja sportiska stila tērpus, tagad dāmas tās jau sākušas valkāt arī pie svārkiem un kleitām, miksējot stilus un veidojot savu īpašo "odziņu". Kā šiki sakombinēt baltos sporta apavus pat pie kleitām un svārkiem skati šeit.

A photo posted by Miss Gunner (@miss_gunner) on Mar 22, 2016 at 1:59am PDT

Džinsa jaciņa

Tāpat tiek uzsvērts, ka arī džinsa jaciņas spēj modes virsotnēs atrasties samērā ilgstoši. Jaciņas, kas sniedzas vien līdz nabai, lieliski kombinēsies kopā ar pavasarīgām kleitiņām.

Melna kleitiņa

Mazai un melnai kleitiņai skapī ir jāatrodas vienmēr. Tā ir tik universāla, ka, akcentējot to ar pareizajiem aksesuāriem, var panākt, ka tā noderēs visām dzīves situācijām. Jāpiebilst, ka arī māksliniece un sabiedrības dāma Ieva Bondare atzina, ka melnā kleitiņa ir īsta klasika. Par to vairāk šeit.

Pavasarīgs mētelis

Bēšas krāsas mētelis ir izteikts pavasara un rudens vēstnesis. Mēteļa garums labi izskatās gan ar svārkiem, gan, patiesībā, ar jebko, jo tas koptēlu padara ļoti elegantu.

Lielāka izmēra tumšas saulesbrilles

Tumšas un melnas saulesbrilles, gluži tāpat kā melnā kleitiņa, noderēs vienmēr – gan saulainā pavasara dienā, gan rītos, kad vienkārši gribēsies paslēpt sejā iezagušās noguruma pēdas. Kā iegādāties brilles saskaņā ar aktualitāti, pasargājot arī savas acis, meklē šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!