Dzīves seksuālā puse nav noteicošā cilvēku savstarpējās attiecībās. Tomēr seksualitāte ir neatņemama cilvēka būtības sastāvdaļa, kas iespaido ikvienu personību. Un arī veiksme ir tepat blakus...
Ikvienas sievietes ziņā paliek izvēle: uzkrītoši demonstrēt, pavisam noslēpt vai izcelt savas personības seksualitāti. Ielūkojies, kas īsti notiek tavā garderobē.

Ja pagājušajā nedēļā tu veici savas personības kritisku pašnovērtējumu, tad tagad vari turpināt ar nākamo soli – un tas būtu darbs pie sava izskata un tēla veidošanas. Labi justies pašai savā apģērbā ir galvenais priekšnoteikums pašapziņas un seksapīla paaugstināšanai.

Atver drēbju skapi, atvilknes un vērīgi aplūko savas drēbes. Kuri apģērba gabali un aksesuāri tev liek justies laimīgai un iekārojamai? Ja tava istaba nedaudz līdzinās senlietu muzejam ar mantām, kas izraisa skumjas atmiņas, tad pienācis laiks tās ziedot labdarībai.

Tieši tāpat jāizvairās no apģērba, kurš ir novecojis un apspiež tevi. Atsakies no tērpa, kura krāsas neatbilst tavai būtībai, jo tu taču gribi tādas drēbes, kas izceļ tavu būtību, nevis slēpj to.

Aplūko, kurās drēbēs tu gribi tikt pamanīta (un atsevišķi noliec tās drēbes, kurās ģērbta tu vēlies, lai tev pieskaras). Kad tu dodies laukā ģērbusies tā, lai pievērstu sev apkārtējo skatienus, tavam izskatam jābūt ‘seksīgam, bet prātīgam’. Citiem vārdiem sakot, neģērbies pārāk izaicinoši, ja pati droši nezini, ko tādējādi gribi panākt.

Izaicinošs tērps ir piemērots gadījumā, ja paredzams vakars kopā ar cilvēku, kuram tu uzticies. Pārējā laikā, kad vēlies izskatīties un justies pievilcīga, tev nevajadzētu ģērbties tā, lai izraisītu necienīgu vai pat bīstamu pretreakciju.

Kad esi izvēlējusies drēbes, kurās tu gribi, lai tev pieskaras, piemeklē valkāšanai apģērbu, kas atbilst tavai figūrai un kam patīkami pieskarties. Patausti savā skapī esošo drēbju audumiem un izvēlies ģērbšanai tos tērpus, kuri darināti no zīda, velveta, mohēras, kašmira, šifona un citiem tikpat patīkamiem materiāliem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!