Foto: instagram.com/litheadphones
Daudziem mūzika ir tā viena lieta, bez kuras nespēj iztikt ne dienu. Cits iemīļotākās dziesmas klausās mājās, cits spēj apvienot un fona mūzikā ieklausīties arī darbā, bet kāds ar iemīļotajām melodijām kavē laiku, vienkārši nokļūstot no punkta A līdz punktam B. Tomēr tagad to visu var darīt ar īstu šiku, jo radītas austiņas, kas liks justies kā karalienei.

Šīs noteikti nebūs no tām austiņām, kuras vienmēr atradīsies somā, lai vajadzības gadījumā varētu tās izmantot. Šīs austiņas drīzāk ir kā stila detaļa, kas var tēlu padarīt graciozāku.

Majestātiskās "Lit Headphones" austiņas nebūt nav ikdienišķas. Tās rotātas dimantiņiem, pērlēm, papildinātas atlasa lentītēm un spīguļo zeltītos un sudraba toņos.

Uzņēmums piedāvā iegādāties sešus dažādus dizainus, tomēr, lai iegādātos tos visus (vai patiesībā kaut vienu), vajadzēs plašāk pavērt maciņu, jo varenie kronīši nebūt nav iegādājami par lētām naudiņām. Sākotnējā kroņu cena mērāma 499,99 dolāros jeb gandrīz 425 eiro, tomēr, kā vēsta mājaslapā pieejamā informācija, šobrīd kroņus var nopirkt nedaudz lētāk – gandrīz par 255 eiro.

Tomēr samērā ievērojamā naudas summa nav atturējusi dāmas no to iegādes, par ko liecina sociālajos tīklos ievietotās fotogrāfijas. Ja arī tev iepatikušies šie kronīši, kā raksta "Cosmopolitan.com", uzņēmums tos piegādā uz visām valstīm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!