Foto: Publicitātes foto
Saulesbrilles ir viens no must - have aksesuāriem teju ikvienā gada sezonā. Tomēr īpaši aktuālas tās ir vasarā, pasargājot acis no kaitīgajiem saulesstariem un attālinot grumbiņu veidošanos, kā arī papildinot mūsu vizuālo tēlu. Šai sakarā ieteikumus, kā izvēlēties saulesbrilles, kas katrai sejas formai piestāv vislabāk, apkopojis portāls "MSN Living".

Apaļa seja

Apaļai sejai piestāvēs kvadrātveida vai trapeces formas saulesbrilles ar izteiksmīgiem rāmjiem. Tās līdzsvaros sejas proporcijas, izceļot vaigu kaulus un seju vizuāli padarot arī slaidāku.

Kvadrātveida seja

Lai mazinātu kvadrātveida sejas stūrainās līnijas, valkā apaļas formas saulesbrilles! Tās seju padarīs maigāku un sievišķīgāku!

Sirdsveida seja

Ja tev ir sirdsveida seja, valkā aviatoru tipa saulesbrilles! Tās līdzsvaros sejas proporcijas un lieliski piestāvēs gan romantiskam, gan maskulīnam ģērbšanās stilam!

Ovāla seja

Ovālas sejas īpašnieces var atļauties visdažādākās alternatīvas gan matu sakārtojumā, gan saulesbriļļu izvēlē - variē ar rāmjiem, formām un krāsām, vienmēr izskatoties lieliski!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!