Foto: Publicitātes foto
Dienām pamazām kļūstot vēsākām un lietainākām, smagu sirdi skapja tālākajos stūros jānoglabā arī vieglās vasaras kleitas un citi plānie apģērbi. Tomēr šobrīd, kad gaisa temperatūra mainās ik pa stundām un mūs negaidīti pārsteidz lietus, iepazīsties ar vērtīgiem, "ELLE" apkopotiem, stilistu ieteikumiem, kā rudens garderobi lietainās dienās komplektēt stilīgi un gudri.

Bikses steidzīgām dienām

Steidzīgās un vēsās dienās vislabāk jutīsies biksēs, tomēr tavam stilam tāpēc vien nav jākļūst paredzamam. Akcentē ar pareiza piegriezuma biksēm savas figūras dotumus un papildini tās ar sievišķīgiem aksesuāriem.

Investē kvalitatīvā un stilīgā trencī

Trencis ir viens no nepieciešamākajiem apģērbiem ikvienas sievietes garderobē. Tas der gan rudens, gan pavasara sezonai, turklāt, kombinēts ar dažādiem aksesuāriem, spēj efektīvi mainīt tavu tēlu.

Izvēloties šo apģērbu, vērs uzmanību uz auduma kvalitāti un šuvumu - trencim nevainojami jāpieguļ taviem pleciem un viduklim, savukārt kvalitatīvs materiāls neļaus veidoties pūkām un izsēdējumiem.

Oriģinālas virsjakas brīvā stila piekritējām

Ja tavs ģērbšanās stils neatbilst klasiskiem standartiem, izvēloties virsjaku, pievērs uzmanību tās krāsām un materiālam, lai apģērbu varētu saskaņot un tas nelaistu cauri ūdeni, tev salīstot.

Paslēpies zem cepures

Par lielu prieku visām aksesuāru cienītājām, cepures ir kļuvušas teju par "must - have" elementu ikvienā garderobē. Izvēlies to atbilstoši savas sejas formai un kopējam ģērbšanās stilam.

Laimīgām pēdām - ērti apavi

Šosezon modē ir minimālisms, kombinēts ar drosmīgām detaļām, tāpēc, izvēloties apavus, vari priekšroku dot komfortam, kas papildināts ar kādu interesantu elementu.

Ietilpīga soma

Ietilpīga soma, kurā noglabāts lietussargs un ikdienā nepieciešamās lietas, glābs tevi no neērtas maisiņu nešanas vai situācijām, kad vajadzīgās lietas nav līdzi, jo tai gluži vienkārši nav pieticis vietas.

Vairāk informācijas par to, kādas somas modē šoruden, atradīsi šeit!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!