Foto: Shutterstock

Valkāt vairākas kaklarotas vienlaikus var būt ļoti stilīgi, bet tas ne vienmēr izskatās tā, kā esi iecerējusi. Modes blogere Sāra Donaldsone savā emuārā atklāj, ka arī viņas uzmanību piesaista sievietes, kas lieliski izskatās, nēsājot vairākas kaklarotas. "Kāpēc nēsāt vienu, ja vari uzlikt divas, vai ne?" viņa vaicā.

Piedāvājam iepazīties ar modes ekspertes ieteikumiem, ko likt aiz auss, lai divas kaklarotas izskatītos patiešām labi un tu neizskatītos smieklīgi, cenšoties izcelties.

Nejauc kopā vairākus metālus

Donaldsone uzsver, ka nekādā gadījumā nevajag vienlaikus ap kaklu likt rotas, kas gatavotas no dažādiem metāliem. Tā tu noteikti neiegūsi stilīgu un nedaudz nevērīgu izskatu, ko var sniegt šis nelielais, bet efektīvais knifiņš. Zeltu kombinē ar zeltu, bet sudrabu ar sudrabu.

Ķēdītes nedrīkst būt vienāda garuma

Tu taču vēlies, lai ķēdītes var redzēt. Tas nozīmē, ka ir bezjēdzīgi aplikt divas vienāda garuma kaklarotas – viena otru aizsegs. Izvēlies nedaudz atšķirīga garuma ķēdītes. Vari izmēģināt uzlikt vienu ļoti garu, bet otru ļoti īsu rotu. Ja valkā vairāk par divām kaklarotām, uzmanies, lai tās nebūtu izvietotas vienādā attālumā viena no otras. Vairākas ķēdītes palīdz iegūt nevērīgu, nevis ļoti kārtīgu tēlu.

Pievieno interesantas detaļas

Būtiska ir ne tikai pati ķēdīte, bet arī tas, kas piestiprināts tai. Dažādu izmēru un formu kuloniņi piesaistīs uzmanību un izskatīsies ļoti labi.

Nepārspīlē!

Nevajadzētu valkāt vairāk par trīs kaklarotām vienlaicīgi, bet divas patiešām ir pats labākais skaitlis. “Vienlaikus uzliktas pārāk daudzas kaklarotas bezrūpīgu izskatu pārvērš festivāla tērpā, un tas nav tas, ko vēlamies panākt.”

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!