Foto: Publicitātes foto, Inbaldror.com

Augstās modes zīmols Inbal Dror, kas rada pasaulē slavenus kāzu tērpus un vakarkleitas, par savas jaunākās 2016. gada kolekcijas mūzu un vēstnesi izraudzījies pasaules slavu iemantojušo modeli – latvieti Karlīnu Cauni, kura krāšņos tērpus īpašā fotosesijā demonstrējusi Ņujorkas ielās, vēstī Precos.lv.

Jaunās kolekcijas kleitas veidotas, iedvesmojoties no mūžam nerimstošās pilsētas, un greznie pērlēm, kristāliņiem, smalkiem izšuvumiem un tamborētām mežģīnēm piesātinātie seksapīlie un reizē romantiskie tērpi lieliski kontrastē ar ikdienas fonu šajā miljons garāmgājēju un iespēju pilsētā.

Inbal Dror 2016. gada kāzu kleitu kolekcijā atradīsiet visas šā gada modes tendences – kleitas aktuālajā miesas krāsā un pelēcīgi rozīgajā krāsā, īsas kāzu kleitas, kleitas ar dziļiem "V" veida kakla izgriezumiem un šķēlumiem, tērpus ar ziedu motīviem, caurspīdīgas kleitas, kleitas ar tērpā iestrādāta plīvura efektu un garām velcēm, kā arī kleitas ar romantiskām piedurknēm un apjomu veidojošajiem virssvārkiem.

Lūk, Inbal Dror modes mākslas darbi un Karlīnas Caunes lieliskais veikums!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!