Foto: Shutterstock
Tā kā rudens ir tepat aiz stūra, noteikti tuvojās arī lielā garderobes kārtošana jeb vasarīgo apģērbu nolikšana otrajā plānā un nedaudz siltāku džemperīšu nolikšana pa tvērienam. Līdz ar lielajiem kārtošana darbiem, pie viena, iespējams, vērts pašķirot drēbes un atvadīties no visa liekā.

Pat tad, ja no iemīļotajiem apģērbu gabaliem atvadīties ir grūti, pienāk brīži, kad tam tomēr vajag pieķerties, jo ļoti iespējams, ka konkrētās garderobes ogas ir gana mīļas, tomēr uzvilkt tās patiešām nesanāk. Atceries – atbrīvojoties no visa vecā un liekā, radīsi vietu jaunajam! Lūk, "Purewow" modes eksperti uzsver tās lietas, no kurām atvadīties bez raizēm un nožēlas.

Viss, kas ir saplīsis, sairis un jau mēnešiem gaida rindā uz labošanu. Būsim atklātas, ja tu uzreiz nesteidz salabot, sašūt vai nodot speciālista rokās iemīļoto apģērba gabalu, bet tas jau mēnešiem gulst skapja plauktos, pastāv ļoti maza iespēja, ka vēl pēc mēneša šo lietu salabosi. Iespējams, apģērba vērtība neļauj atvadīties no tā, tomēr kāda iespēja, ka, ja tas netika salabots uzreiz, tiks salabots pēc ilga laika?

Viss, kas ir nejauši sarāvies veļasmašīnā vai izstaipījies. Tiesa, dažkārt to apģērbiem tiešām ir grūti šķirties, tomēr, ja labi zini, ka vairs neuztērpsi konkrēto apģērba detaļu, jo tā vienkārši neder, pastāv ļoti maza iespēja, lai izklausītos saudzīgāk, ka, atverot skapi nākamajā reizē, tas būs gluži kā jauns un derēs kā uzliets.

Tā iespīlētā, mirdzošā kleita, ar kuru pirms pieciem gadiem aizgāji uz ballīti un nekad vairs neuzvilki. Ikvienas dāmas garderobē vajadzīgs kas seksīgs un valdzinošs, tomēr diez vai tā ir no modes izgājusi kleita, kas atgādina disko bumbu.

Traipiem klātas drēbes. Ja esi izmēģinājusies visu, arī tautas metodes, un traipi tik viegli neizmazgājās, atstājot par sevi nedzēšamas pēdas, laiks no tiem šķirties, jo arī traipi maģiski nepazudīs.

Neērtas drēbes. Jāatzīst, ka neērts paliek neērts. Ja juties ne sevišķi labi tajā pirms gada, mēneša vai nedēļas, kāpēc sevi spīdzināt?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!