Foto: Instagram
Sākoties aukstākam laikam, galvenokārt tveram pēc kāda mīkstāka džempera un ierastajām džinsu biksēm. Bet, kamēr sals vēl nekniebj vaigos un ciskās, vērts dot iespēju arī dažādām kleitām, kas piemērotas šai sezonai.

Tiesa, ar vējā plīvojošiem audumiem un modeļiem, kas atsedz plecus, rudenī un ziemā nevarēsi dižoties, tomēr vērts piemeklēt kādas siltākas alternatīvas. Piemēram, ja tev ir kāda vasarīgāka, taču šķietami piemērota kleita vien uz lencītēm vai kāds iemīļots sarafāns, paģērb zem tā džemperīti – tā paildzināsi vasaras drēbju mūžu.

Runājot par audumiem, pat ļoti piemērotas būs visas vilnīgās vai tvīda auduma kleitas, kas parūpēsies par to, lai tērps būtu gan silts, gan stilīgs.

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear) on Sep 30, 2017 at 6:00pm PDT

Šāda auduma kleitiņās būs silti pat tad, ja tās būs samērā īsas, lai neteiktu niecīgas. Jo īpaši tas nerada problēmas tad, ja iegādāts garāks mētelis.

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear) on Oct 6, 2017 at 5:04pm PDT

Taču kopumā koncentrējoties uz apģērbu garumu – tā kā aktuāli ir pusgarie jeb midi tipa brunči, arī kleitas svārku daļa labi izskatīsies tieši šādā veidolā. Turklāt jo vairāk nosegta miesa, jo mazāk salst.

Ja raizējies par dzestrumu, izejot ārpus telpām, noteikti palīdzēs pareizu citu garderobes detaļu pieskaņošana – izvēlies biezākas zeķbikses vai arī garos zābakus, kas nosegs salīdzinoši nenosegto ķermeni.

Lieliski šai sezonai piestāvēs kleitas ar garām vai pusgarām piedurknēm, kas jau atkal parūpēsies par omulību un siltumu.

Piemērots variants noteikti ir arī džemperkleitas, kas katru gadu ap šo laiku tiek izvilktas no drēbju skapju dziļākajiem plauktiem.

Runājot par krāsām, lai gan esam pasākuši šajā periodā ģērbties nedaudz piezemētāk, košās krāsas atstājot vasarai, tas noteikti nenozīmē, ka tas ir likums, kas būtu jāievēro. Drīzāk – jāpārkāpj. Kāpēc gan neuztērpt kaut ko košu un neuzlabot pašsajūtu sev pašai? Turklāt, ja izvēlies sarkano krāsu, kas ir viens no šīs sezonas supertoņiem, greizi nenošausi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!